Διαβάζουμε αποσπάσματα από την συνέντευξη που η Μυριέλλα Κουρεντή, νικήτρια του ήδη και θελημένα λησμονημένου Just the 2 of Us, παραχώρησε στο περιοδικό YOU, αλλά στεκόμαστε περισσότερο στην ωραία φωτογράφηση, όπου η ηθοποιός φωτογραφίζεται, τέλη Σεπτέμβρη, με σέξι μαγιουδάκια.

Πιστεύει πως το κοινό την ξεχώρισε γιατί… «Με αγάπησε ως άνθρωπο. Γνώρισαν την προσωπικότητά μου. Εγώ με τον Γιώργο αποφασίσαμε από την πρώτη στιγμή να είμαστε αληθινοί και ταπεινοί. Αυτά τα στοιχεία, νομίζω, τους κέρδισαν».

Είναι γεγονός πως την αγαπήσαμε, τόσο που αν είχαμε γιους θα τους αρραβωνιάζαμε όλους μαζί της μη και τη χάσουμε από αγάπη! Και επειδή λέει όλα τα επαγγελματικά της σχέδια και το πόσο σεμνή είναι και πόση καλούλα αλλά η ποδάρα στις φωτογραφήσεις βγάζει μάτι, φροντίζει να θυμίσει πόσο κοινωνικά είναι ευαίσθητη, θυμούμενη πως κάποτε, πέρασε νευρική ανορεξία κατά το παρελθόν.

«Ευτυχώς, είχα γονείς που πάντα με στήριζαν» είπε, «τους το είπα και το ξεπεράσαμε. Προήλθε από το άγχος και άλλα ψυχοσωματικά, σε συνδυασμό με τον πρωταθλητισμό· με έλεγαν χοντρή, ενώ δεν ήμουν. Όταν συνειδητοποίησα πως είχα χάσει εντελώς τον εαυτό μου, έκανα ένα «τσακ», γύρισα το διακόπτη και τον ξαναβρήκα».

Και τι σεμνά είπαμε; Πάνω από όλα ο εαυτός μας και η ευχαρίστηση του μιλάμε για αυτόν…