Πέρασαν χρόνια απ όταν ένας απ τους πιο φημισμένους άνδρες της μόδας, ο καλός επαγγελματίας και μεγάλη πορεία στις σημαντικότερες πασαρέλες του κόσμου, Τεό Θεοδωρίδης καταδικάστηκε σε 18 χρόνια κάθειρξη για διακίνηση ναρκωτικών

Έμεινε στις φυλακές για 6 χρόνια και είναι εδώ και λίγο καιρό ελεύθερος και πάλι μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Έχοντας επιδείξει υποδειγματική συμπεριφορά κατά τη φυλάκιση του και έχοντας χρόνο για ουσιαστική δουλειά με τον εαυτό του, κάνει τώρα μια μεγάλη προσπάθεια επανεκκίνησης τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στην ίδια την ελευθερία.

Φίλη, που δεν χάθηκε όλα αυτά τα χρόνια αλλά του στάθηκε είναι η Βίκυ Κουλιανού και ο Παντελής Μήτσου πασίγνωστος επιχειρηματίας και σχεδιαστής ο οποίος δε σταμάτησε όλο αυτό το χρονικό διάστημα να έχει επικοινωνία με το μοντέλο. Ήταν εκεί την πρώτη ημέρα που ο Τεό αποφυλακίστηκε. 

Μίλησε λοιπόν, στο protothema για τον Τεό και τη ζωή του σήμερα. «Είναι καλά, το μόνο πράγμα που φαίνεται να τον απασχολεί είναι η εκδίκαση της υπόθεσής του η οποία τελικώς πήρε αναβολή για το Μάρτιο. Από εκεί και πέρα ναι βεβαίως και χαίρεται που μετά από τόσα χρόνια μπορεί και νιώθει ελεύθερος. Σας θυμίζω πως έχουν περάσει σχεδόν 6 χρόνια από τότε. Σίγουρα είναι πιο ώριμος και το πιο εντυπωσιακό όλων είναι πως ο χαρακτήρας του δεν άλλαξε καθόλου. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί. Το συνάντησα την πρώτη ημέρα που αποφυλακίστηκε είχε πέσει ο ένας στην αγκαλιά του άλλου και κλαίγαμε από χαρά για πολύ ώρα. Έχουμε βέβαια συνεχώς επαφή, ξέρω ότι έχει μία πολύ καλή σχέση με τη φίλη του από τα παλιά τη Βίκυ Κουλιανού. Εύχομαι όλα να του πάνε καλά».