Ο Τζορτζ Κλούνεϊ παντρεύεται τη Δευτέρα την καλλονή και δυναμική Αμάλ Αλαμουντίν στη Βενετία, σε ένα εντυπωσιακό παλάτι, που  από το 1864 ανήκει σε οικογένεια Ελλήνων.

Ο γάμος της χρονιάς θα γίνει στο επτάστερο ξενοδοχείο Aman Canal Grande το οποίο στεγάζεται στο  Palazzo Papadopoli. Το αρχοντικό αυτό ανήκει στον Κάουντ Γκιμπέρτο Αριβαμπένε Βαλέντε Κοντζάγκα δισέγγονο των Παπαδόπουλων που έδωσαν στο παλάτι τη σημερινή του μορφή. Οι αδελφοί Νίκος και Άγγελος Παπαδόπουλος παντρευτήκαν, πρόκοψαν και με μεγάλη έφεση στο ωραίο προσέλαβαν διάσημους αρχιτέκτονες για να ανασκευάσουν το παλάτι, ενώ το πλούτισαν με νέους ρυθμούς και έργα τέχνης.

Η ιστορία αυτής της οικογενείας, με την έφεση στο ωραίο, κάνει το παλάτι θρυλικό. Είναι το πρώτο που έχει ασανσέρ αλλά και κήπους, μιας και τα αδέλφια αγόρασαν τα διπλανά σπίτια και τα μετέτρεψαν σε τέτοιους, πράγμα που ήταν πρωτοφανές για τους Βενετσιάνους! Το παλάτι ήταν η προίκα της Βέρας Παπαδοπούλου, στο τέλος του 19ου αιώνα που παντρεύτηκε τον Γκιμπέρτο Αριβαμπένε. Σήμερα το παλάτι έχει περάσει στα χέρια του εγγονού της, Κάουντ Γκιμπέρτο Αριβαμπένε Βαλέντι Γκονζάγκα και έχει μετατραπεί σε ένα από τα πολυτελέστερα ξενοδοχεία της Βενετίας.

Σ αυτό το ειδυλλιακό περιβάλλον λοιπόν, στην ρομαντική, παθιασμένη, ωραία σαν ψέμα Βενετία και στο γεμάτο υψηλή τέχνη και αισθητική παλάτι, ο ωραίος του Χόλυγουντ θα παντρευτεί μια ανατολίτισσα σύγχρονη πριγκίπισσα του κόσμου! Οι ίδιοι κάνουν ήδη βόλτες στην πόλη και οι διάσημοι και όμορφοι καλεσμένοι, όπως η Σίντι Κροφορντ και ο σύζυγος της, έχουν καταφθάσει για την παραμυθένια τελετή…