Αποκαλυπτικός ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Like! Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε για το "Μπρούσκο" του, απάντησε στο αν θεωρεί τον εαυτό του καλό ηθοποιό ενώ δεν δίστασε να εξηγήσει τους λόγους που απολαμβάνει τη δημοσιότητα.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

- Σε περιορίζει η δημοσιότητα ή την απολαμβάνεις;
Δεν με περιορίζει γιατί δεν την αντιλαμβάνομαι. Είμαι μονίμως κλεισμένος μέσα στη δουλειά. Αυτή τη δημοσιότητα λοιπόν, δεν έχω προλάβει να τη γευτώ ακόμη όσο θα ήθελα. Την αντιλαμβάνομαι σε πολύ λίγες στιγμές και δεν θα σου κρύψω ότι η δημοσιότητα με κάνει χαρούμενο, γιατί αυτό σημαίνει ότι η δουλειά μου έχει αντίκρυσμα στον κόσμο. Δεν θα πω ψέμματα ότι δεν με νοιάζει η δημοσιότητα. Σίγουρα με ενδιαφέρει αλλά όχι για τους γνωστούς ναρκισσιστικούς λόγους αλλά γιατί έτσι, βλέπεις ότι ο κόσμος σε αποδέχεται, σε αγκαλιάζει και θέλει να δει τη δουλειά σου.

Κρίνεις αυστηρά τον εαυτό σου ως ηθοποιό;
Προσωπικά, δεν πιστεύω ότι είμαι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός που υπάρχει. Το δουλεύω όμως, πάρα πολύ, πιστεύω σε 'μένα και τις δυνατότητές μου.  Ήδη νιώθω πως είμαι πολύ καλύτερος από πέρυσι και πρόπερσυ και στόχος μου είναι να γίνω ακόμα καλύτερος. Είναι θέμα προσωπικής δουλειάς και του πόσο αγαπάς αυτό που κάνεις. Και το κυριότερο, για ποιους λόγους επιλέγεις να το κάνεις. Εμένα η δουλειά μου με έκανε καλύτερο άνθρωπο.

- Την αποτυχία την φοβάσαι;
Όταν ξεκίνησα αυτή τη δουλειά το πιο δύσκολο κομμάτι που κλήθηκα να αντιμετωπίσω ήταν να κερδίσω την εμπιστοσύνη του χώρου. Δύσκολα σε αποδέχονται, πρέπει πρώτα εσύ να πείσεις τον εαυτό σου ότι "ναι μπορώ να τα καταφέρω". Φυσικά και έχω πάρει μέρος σε δουλειές που δεν πήγαν καλά. Έχω κάνει και λάθη και αποτυχίες. Κάποιες κυπριακές σειρές που δεν έγιναν γνωστές στην Ελλάδα αλλά και το "Στους 31 Δρόμους" του MEGA δεν είχαν την αναμενόμενη ανταπόκριση του κόσμου. Θεωρώ πως η επιτυχία είναι θέμα σωστού timing. Ήταν λοιπόν, η ώρα να κάνω κάτι πιο ώριμο και σοβαρό επαγγελματικά...