current views are: 2

3 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση05:44

Τάνια Τρύπη: «Δεν μου ταιριάζουν τα talent shows»!

Ταλαντούχα και αποκαλυπτική η Τάνια Τρύπη, έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Like! και μίλησε για τα talent shows, τον χρόνο που περνά αλλά και τη σχέση που έχει με τις κόρες της.

Δημοσίευση 05:44’
αρθρο-newpost

Ταλαντούχα και αποκαλυπτική η Τάνια Τρύπη, έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Like! και μίλησε για τα talent shows, τον χρόνο που περνά αλλά και τη σχέση που έχει με τις κόρες της.

Ταλαντούχα και αποκαλυπτική η Τάνια Τρύπη, έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό Like! και μίλησε για τα talent shows, τον χρόνο που περνά αλλά και τη σχέση που έχει με τις κόρες της.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

– Θα λάμβανες μέρος σε talent show;

Έχω δεχτεί προτάσεις για talent show από την πρώτη χρονιά που βγήκαν. Μου είχαν προτείνει να συμμετέχω και στο DWTS και στο J2US και αρνήθηκα. Ο λόγος ήταν ότι τέτοιου είδους παιχνίδια δεν μου ταιριάζουν ως ιδιοσυγκρασία. Ως θεατής θα τα παρακολουθήσω έχω όμως, ένα παράπονο: όλα αυτές οι εκπομπές ξεκινούν υποτίθεται για έναν φιλανθρωπικό σκοπό, ο οποίος ξεχνιέται στα δύο πρώτα επεισόδια. Κι ύστερα βλέπουμε τους διαγωνιζόμενους να μπλέκουν σε έναν τρομερό ανταγωνισμό μεταξύ τους, χωρίς να φταίνε οι ίδιοι. Είναι αυτή η φύση τέτοιων παιχνιδιών. Προσωπικά, δεν μου ταιριάζουν καθόλου, απορρίπτω και μελλοντικά το να λάβω μέρος σε τέτοιου είδους shows που καλό θα ήταν να μην ξεχνούν τον “καλό σκοπό” τους μέχρι το τέλος…

– Με τον χρόνο τι σχέση έχεις; 

Ο χρόνος είναι ό,τι πιο δυνατό υπάρχει. Δεν τον έχω παγώσει. Τον σέβομαι τον χρόνο και άμα τον σέβεσαι, σε σέβεται και αυτός. Εντάξει αλλάζει η εμφάνισή μας αλλά είναι λογικό. Αλίμονο αν είμαστε στα 40, όπως ήμασταν στα 20. Νομίζω πάντως, ότι μέχρι στιγμής ο χρόνος μου έχει φερθεί πολύ καλά…

– Μπήκες μικρή στο θέατρο, απόκτησες μικρή παιδιά. Tι στερήθηκες στη ζωή σου;

Δύσκολη ερώτηση… Δεν ξέρω, δεν έχω νιώσει ποτέ ότι έχω στερηθεί κάτι στη ζωή μου. Παραμένω ακόμη ένα παιδί. Ακόμη και μεγαλώνοντας τις κόρες μου, με τις οποίες συμπεριφερόμαστε πλέον σαν φίλες, δεν ξέχασα ποτέ πως είναι να είσαι παιδί. Δεν με άφησε και αυτή η δουλειά να μεγαλώσω. Να φανταστείς τώρα σκαρώνω χειρότερες πλάκες απ΄ όταν ήμουν μικρή.


σχετικα αρθρα