current views are: 2

7 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση10:39

Σεφερλής και Πρωινό MEGA: Τα «φάουλ» πριν την πρεμιέρα!

Τι συμβαίνει ακριβώς στο MEGA και το Πρωινό τους; Κόσμος έρχεται και πάει, ανατροπές, αλλαγές της τελευταίας στιγμής και ένα κλίμα γενικότερης σύγχυσης επικρατεί. 

Δημοσίευση 10:39’
αρθρο-newpost

Τι συμβαίνει ακριβώς στο MEGA και το Πρωινό τους; Κόσμος έρχεται και πάει, ανατροπές, αλλαγές της τελευταίας στιγμής και ένα κλίμα γενικότερης σύγχυσης επικρατεί. 

Τι συμβαίνει ακριβώς στο MEGA και το Πρωινό τους; Κόσμος έρχεται και πάει, ανατροπές, αλλαγές της τελευταίας στιγμής και ένα κλίμα γενικότερης σύγχυσης επικρατεί. Αν ισχύει η πληροφορία που θέλει τη Δέσποινα Καμπούρη να βρίσκεται εκτός πρωινού λίγες μόνο ημέρες πριν την πρεμιέρα και ενώ το όνομά της είχε “κλειδώσει”, τότε σίγουρα κάτι δεν τους βγαίνει εκεί στο ΜΕGA και οδηγούνται σε σπασμωδικές κινήσεις.

Σεφερλής και Τσαβαλιά κρίνουν σε καθημερινή βάση τους απέναντι (οι οποίοι έναν φόβο τον έχουν είναι η αλήθεια γιατί γνωρίζουν πολύ καλά την επιρροή του Μάρκου Σεφερλή στα λαϊκά κοινά), πετάνε καρφιά, αναλώνονται σε περιττές δηλώσεις και αναπαραγωγές μπροστά στις κάμερες, εκτίθενται πολύ πριν καν ακόμη βγει το τηλεοπτικό προϊόν που καλούνται να παρουσιάσουν στον αέρα.

Την ίδια στιγμή, το MEGA φαίνεται να δίνει την συνολική ευθύνη και επιλογή -από τη θεματολογία και τους καλεσμένους της εκπομπής μέχρι τα σκηνικά και τους μόνιμους συνεργάτες- στον Μάρκο Σεφερλή. Τον έχουν αφήσει ελεύθερο να διαμορφώσει το “Πρωινό του” όπως εκείνος επιθυμεί, αφού τους διαβεβαίωσε ότι θα φέρει στο κανάλι τη μεγάλη νίκη.

Οι αυτοσχέδιες κινήσεις της τελευταίας στιγμής όμως, δείχνουν πως κάτι δεν τους “κάθεται” καλά στο πρωινό τους πρόγραμμα… Για να δούμε!!!

ΦΑΝ.ΠΛΑΤΣ.


σχετικα αρθρα