Την καλή του φίλη Ναταλία Γερμανού «έδωσε» στον αέρα ο παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς, συζητώντας το θέμα του γυμνισμού τo πρωί της Κυριακής στην εκπομπή "Μες στην Καλή Χαρά".

«Η Ναταλία κάνει συνέχεια τόπλες! Εκατό φορές σε έχω δει εγώ να κάνεις!» ισχυρίστηκε ο Θέμης Γεωργαντάς,  φράση που προκάλεσε την αντίδραση της Ναταλίας, η οποία απάντησε: «Λες ψέματα! Ποτέ δεν έχω κάνει!». Ο Θέμης συνέχισε: «Έχω φωτογραφία!» με την παρουσιάστρια να του απαντάει: «Άμα έχεις, να τη δείξεις! Σε προκαλώ! Έτσι και έχεις έστω μία φωτογραφία μου, να τη φέρεις!» Θέση για το θέμα πήρε και η Σίσσυ Χρηστίδου, λέγοντας: «Πιστεύω ότι μπορεί και να το έχεις κάνει, αλλά εκτός Ελλάδας» και η Ναταλία συμφώνησε: «Εκτός Ελλάδας, και δεν ήταν ο Θέμης εκεί!» και η Σίσσυ συμπλήρωσε: «Εκτός Ελλάδας επιτρέπεται!»

Το μόνο σίγουρο είναι το παρεάκι του πρωινού του ALPHA περνάει πολύ καλά στο τηλεοπτικό πλατό, βγάζοντας στη φόρα τα προσωπικά του. Τι και αν η διευθύντριά τους Ρούλα Κορομηλά, τους έχει επανειλημμένως υποδείξει ότι η προσωπική τους ζωή δεν αφορά τους τηλεθεατές και να ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τα θέματα της εκπομπής? Εκείνοι ονειρεύονται καλοκαίρι και τόπλες!