Ο διάσημος σκηνοθέτης, Γούντι Άλεν, ο οποίος έχει ήδη συμπεριλάβει σε καστ ταινίας του την Κάρλα Μπρούνι, θα μπορούσε να φανταστεί τον γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί σε έναν ρόλο σαν εκείνους που ενσάρκωνε ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ.

Ο Άλεν σκηνοθέτησε την πρώτη κυρία της Γαλλίας, σύζυγο του Σαρκοζί, στην τελευταία του ταινία "Μεσάνυχτα στο Παρίσι" που θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Καννών.

Ερωτηθείς από την γαλλική εφημερίδα "Journal du Dimanche" για το αν θα μπορούσε να συμπεριλάβει τον ίδιο τον πρόεδρο σε μία μελλοντική του παραγωγή, ο Άλεν απάντησε θετικά.

"Αν μου περνούσε ποτέ μία τέτοια ιδέα από το μυαλό, χωρίς αμφιβολία θα του έβρισκα δουλειά. Θα μπορούσα να τον φανταστώ σε έναν ρόλο τύπου Μπόγκαρτ", είπε.

Ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ εμφανίστηκε σε τουλάχιστον 75 ταινίες τις δεκαετίες του ΄30, του '40 και του '50 και συνήθως έπαιζε τον ρόλο του σκληρού.

bogart1

Όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Γούντι Άλεν αν στον πρόεδρο Σαρκοζί θα ταίριαζαν περισσότερο ρόλοι όπως αυτοί του αδίστακτου γκάνγκστερ που ενσαρκώνει ο γνωστός από "Τα Καλά Παιδιά", Τζο Πέσι, ο σκηνοθέτης γέλασε.

"Ένα σκληρό καρύδι; Ναι, ναι. Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να παίξει τέτοιο ρόλο", αστειεύτηκε ο Άλεν.

Ο σκηνοθέτης επίσης διέψευσε τη φήμη που θέλει την Μπρούνι, μετά τον μικρό ρόλο που είχε στην τελευταία του ταινία, να υποδύεται έναν μεγαλύτερο στην επόμενη ταινία του, επιμένοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να γίνει ηθοποιός κι ότι συμμετείχε για πλάκα.