Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς με μεγάλο ενθουσιασμό είχε ανακοινώσει σε συνέντευξή της, στις 28 Μαρτίου, ότι φέτος το καλοκαίρι θα κάνει περιοδεία μαζί με τον Ενρίκε Ινγκλέσιας. Όμως οι παράλογες απαιτήσεις της, οδήγησαν το Λατίνο τραγουδιστή να πει τελικά "όχι" και να ακυρώσει τη συνεργασία.

Όπως αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Ενρίκε, οι απαιτήσεις της Μπρίτνεϊ ήταν υπερβολικές: «Αν είναι τόσο απαιτητική καλύτερα να μην πάει σε περιοδεία». Η Μπρίτνεϊ αμέσως μετά το "όχι", προσέφερε περισσότερα χρήματα στον τραγουδιστή, αλλά εκείνος αρνήθηκε ξανά: «Ο Ενρίκε είναι μεγάλος φαν της Μπρίτνεϊ και ήθελε πάρα πολύ να συνεργαστούν, αλλά δεν είχαν τελικά την κατάλληλη χημεία». Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μπρίτνεϊ ήθελε ο Ενρίκε να μην κανονίσει τίποτα άλλο σε όλη την διάρκεια της περιοδείας, ώστε να είναι πάντα διαθέσιμος να της κάνει παρέα!

Υπήρχαν όμως και άλλες εντολές που έπρεπε όλοι να ακολουθήσουν: να μην καπνίζει και να μην πίνει αλκοόλ όποιος βρίσκεται κοντά στην Μπρίτνεϊ, να υποβάλλονται όλοι σε εβδομαδιαία τεστ ούρων για ναρκωτικά και τέλος να μην την κοιτάει κανείς στα μάτια. Δηλαδή να μην της μιλάει κανείς, αν πρώτα δεν απευθύνει η ίδια το λόγο.

Από την μεριά τους, οι εκπρόσωποι της Μπρίτνεϊ δήλωσαν πως αυτές οι απαιτήσεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, ενώ ο γνωστός τραγουδιστής ανακοίνωσε μέσω twitter την τροπή που πήρε το θέμα δίνοντας ραντεβού  με τους θαυμαστές του, στο άμεσο μέλλον.