current views are: 1

10 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση11:09

Θύμα bullying και η Καλομοίρα!

Στην αποκάλυψη ότι είχε πέσει και εκείνη θύμα bullying όταν ήταν μικρή έκανε η Καλομοίρα μέσω της προσωπικής της σελίδας.

Δημοσίευση 11:09’
αρθρο-newpost

Στην αποκάλυψη ότι είχε πέσει και εκείνη θύμα bullying όταν ήταν μικρή έκανε η Καλομοίρα μέσω της προσωπικής της σελίδας.

Την αποκάλυψη ότι είχε πέσει και εκείνη θύμα bullying όταν ήταν μικρή έκανε η Καλομοίρα μέσω της προσωπικής της σελίδας. Συμβούλευσε μάλιστα, τα μικρά παιδιά να αγνοούν όσους τους κοροϊδεύουν.

“… Όσοι από εσάς βρίσκεστε σε ευάλωτη ηλικία και πιστεύετε τις αρνητικές ηλιθιότητες που σας λένε οι άλλοι, ακούστε με σας παρακαλώ: “Αγνοήστε όλους αυτούς τους ηλίθιους που σας κοροϊδεύουν”. Να είστε ο εαυτός σας. Εγώ ως παιδί υπήρξα θύμα bullying όλη την ώρα. Οι συμμαθητές μου με κορόϊδευαν επειδή τραγουδούσα παντού, λόγω του τρόπου που μιλούσα, και επειδή οι γονείς μου ήταν φτωχοί και με πήγαιναν στο σχολείο με παλιό αυτοκίνητο! Τα παιδιά έκαναν συνέχεια αστεία με μένα. Ήταν πραγματικά πολύ άσχημο αυτό που ζούσα όταν πήγαινα στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ίδια μάλιστα εξιστόρησε και ένα περιστατικό από τα παιδικά της χρόνια, αναφέροντας: “Μια φορά, η μαμά μου με άφησε να κάνω πάρτι γενεθλίων στο σπίτι, και είχα κατενθουσιαστεί επειδή θα ήταν η πρώτη μου φορά. Την μέρα των γενεθλίων μου ήμουν όλη μέρα έξω και περίμενα τα κορίτσια να εμφανιστούν. Και ήρθε μόνο μία. Το όνομά της ήταν Desire. Ποτέ δεν θα το ξεχάσω. Ένιωσα τόσο ευγνώμων που εμφανίστηκε και ταυτόχρονα τόσο πληγωμένη που δεν ήρθε καμία άλλη. Αργότερα έμαθα πως τα υπόλοιπα κορίτσια είχαν συνεννοηθεί μεταξύ τους να μην έρθουν στο πάρτι μου. Ήμουν σοκαρισμένη. Μετά από αυτό δεν ξαναέκανα άλλο πάρτι γενεθλίων…”.
 


σχετικα αρθρα