Δύο ήταν τα χθεσινά προτεινόμενα προς αποχώρηση ζευγάρια στο "Dancing with the Stars II", o Γιώργος Γερολυμάτος με την παρτενέρ του και ο Νάσος Γαλακτερός με τη δική του χορέυτρια.

Παρόλο που παρουσιάστρια και κριτική επιτροπή ήταν σίγουροι πως θα αποχωρήσει ο Γιώργος Γερολυμάτος, λόγω της χαμηλότερης βαθμολογίας που συγκέντρωσε, το κοινό είχε άλλη άποψη και ψήφισε προς αποχώρηση τον μεγαλόσωμο Νάσο Γαλακτερό. Ο ίδιος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του που δε θα συνεχίζει να χορεύει στο show του ANT1 αλλά ευχρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε με την ψήφο του σε όλα τα προηγούμενα live επεισόδια.

Αμέσως μετά την αποχώρησή του και στα παρασκήνια του "Dancing with the stars II" έκανε τις πρώτες του δηλώσεις: «Έτσι ήθελε το κοινό και σέβομαι την απόφασή του. Πέρασα μοναδικά στα τέσσερα live και έμαθα πολλά. Ο σκοπός ήταν ιερός για όλους και δε το ξεχνάω. Με τίμησαν με την πρόταση να συμμετέχω και βέβαια το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό και έπρεπε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αν και χορέψαμε καλά, χάσαμε. Δεν πειράζει όμως. Θα τα βλέπω τα παιδιά και θα ξαναγυρίσω σύντομα», απάντησε, ενώ δε δίστασε την ώρα που αποχαιρετούσε on air τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και στην προτροπή της Ζέτας Μακρυπούλια να έρθει σύντομα να τους δει μαζί με το γιο του, να απαντήσει: "Υπάρχουν 2 κόσμοι, αυτός της τηλεόρασης και αυτός της πραγματικής ζωής, ο γιος μου θέλω να ανήκει στον δεύτερο κόσμο,τον πραγματικό". Το δικό του μήνυμα ζωής πέρασε με τον τρόπο αυτό ο Νάσος Γαλακτερός και εισέπραξε για μία ακόμη φορά το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου.