Οι 600 καλεσμένοι που εξασφάλισαν πρόσκληση από τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τη μέλλουσα σύζυγό του, Κέιτ Μίντλετον για το γάμο τους που θα πραγματοποιηθεί στις 29 Απριλίου, αναμένεται να απολαύσουν και μία πλούσια σε gourmet πιάτα δεξίωση, στο Παλάτι του Μπάκινχαμ για την οποία θα επιστρατευτούν 21 σεφ!

Πρόκειται για μερικούς από τους πιο διακεκριμμένους chef σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι θα δημιουργήσουν περίπου 10.000 ζεστά και κρύα ορεκτικά (περίπου 16 για το κάθε άτομο), ανάμεσά τους και καπνιστό σολωμό με πατζάρια και αυγά ορτικιού με αλάτι σέλινου. Και παρότι η νύφη και ο γαμπρός εξέφρασαν την άποψή τους, την τελική έγκριση του μενού έδωσε η ίδια η Βασίλισσα Ελισάβετ.

«Απαιτείται πολλή προσπάθεια για τη διοργάνωση», δήλωσε ο βασιλικός σεφ που επιμελείται το μενού, Μαρκ Φλάναγκαν. «Έχουμε υπόψη μας πως πρέπει να ικανοποιήσουμε τις προσδοκίες των ανθρώπων που έρχονται στο Παλάτι του Μπάκινγχαμ. Για πολλούς από εμάς, αυτή είναι ευκαιρία που δίνεται μία φορά στη ζωή μας. Γι’ αυτό, τουλάχιστον από άποψη κουζίνας, θέλουμε οι καλεσμένοι να φύγουν με σπουδαίες αναμνήσεις». Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχει πολλή προκαταρκτική δουλειά που θα θέλαμε να κάνουμε από τώρα, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Τα περισσότερα γίνονται την τελευταία στιγμή, όταν οι καλεσμένοι έχουν ήδη μπει στο χώρο. Μόνο τότε μπορούμε να βάλουμε τις τελικές πινελιές».

Την ίδια στιγμή, ο μελλοντολόγος Chen Shuaifo προβλέπει πως ο γάμος του ζευγαριού θα έχει προβλήματα, όπως γράφτηκε χαρακτηριστικά στο CNN. «Ο γάμος τους δεν θα καταφέρει να διαρκέσει περισσότερο από τον χειμώνα του 2015», είπε. «Από τα πρόσωπά τους, διακρίνεται πως και οι δύο θέλουν να έχουν εξουσία και είναι πεισματάρηδες. Επιπλέον, το δαχτυλίδι των αρραβώνων της Κέιτ, το οποίο ανήκε στην Νταϊάνα, κουβαλά ακόμη τη μαυρίλα του θανάτου. Όμως υπάρχει ελπίδα».