Στα παλιά του λημέρια βρέθηκε σήμερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή "Πρωινό mou".

Ο παρουσιαστής "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για όλα όσα βίωσε την περίοδο που έμεινε εκτός τηλεόρασης και εξομολογήθηκε ότι "κάνει ψυχοθεραπεία τα τελευταία έξι χρόνια, που τον έχει μάθει πλέον να χαίρεται τη στιγμή".

Δεν θέλει πλέον να μιλάει για την Νάντια Μπουλέ, έχει μιλήσει αρκετά, όπως είπε, αλλά δηλώνει ότι "ένα αρσενικό πρέπει πάντα να τιμάει τη γυναίκα που υπήρξε μαζί του".

Ακούει μέχρι σήμερα τη συμβουλή που του έδωσε η μητέρα του στα 18: "Μην κοροϊδέψεις ποτέ κορίτσι ότι θα το παντρευτείς". Δηλώνει ότι μέχρι τα 30 δεν είχε κάνει σοβαρή σχέση, ενώ δε διστάζει να πει ότι "και έχει πληγώσει και έχει πληγωθεί" και εξομολογείται: "Τώρα μαθαίνω ν’ αγαπώ".

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχθηκε επίσης, ότι κάποια στιγμή "έτρεχε τόσο πολύ που δεν αντιλαμβανόταν την ηδονή και τη χαρά που του προσέφερε η επιτυχία". Για πρώτη φορά αποκάλυψε ότι τον ένα χρόνο που έμεινε εκτός τηλεόρασης πληρωνόταν "μ’ ένα υποτυπώδες ποσό" και όχι με τα υπερβολικά ποσά που ακούγονταν όλο αυτό το διάστημα.

Σήμερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ήρεμος και έτοιμος για το νέο του ξεκίνημα με την ταξιδιωτική εκπομπή του, ενώ δηλώνει ότι "πλέον τον τρομάζει το πολύ και οι υπερβολές".