Για τους διάσημους γονείς της μίλησε η Κωνσταντίνα Μεταξά, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το πετυχημένο σήριαλ "Μοντέρνα Οικογένεια".

Η γλυκιά ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνέντευξή της στο περιοδικό Like στους ανθρώπους που την έφεραν στον κόσμο, τον Λευτέρη Πανταζή και τη Ζώζα Μεταξά.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

- Πώς βίωσες τον χωρισμό τους; Σε σημάδεψε ως παιδί;

Οι γονείς μου δεν παντρεύτηκαν ποτέ, απλά μια μέρα αποφάσισαν να χωρίσουν. Ήμουν μικρή τότε, δεν έχω καθόλου την εικόνα των γονιών μου «οι δυο τους, μαζί στο ίδιο σπίτι». Μπορεί υποσυνείδητα να με πλήγωσε ο χωρισμός τους, αλλά δεν έχω αναμνήσεις. Νομίζω ότι ακόμη και αν δεν είχαν χωρίσει ποτέ, ο πατέρας μου και πάλι θα έλειπε από το σπίτι. Πάλι θα δούλευε πάρα πολλές ώρες. Πάλι δεν θα τον έβλεπα καθόλου.

- Σου έλειψε δηλαδή η πατρική φιγούρα;

Σαν παιδί ναι, μου έλειψε ο πατέρας μου γιατί δεν τον έβλεπα συχνά. Δεν τον χάρηκα όσα θα ήθελα. Μεγάλωσα σε ένα τριάρι στο Παλαιό Φάληρο. Έμενα με τη μητέρα μου. Τον πατέρα μου τον έβλεπα μια φορά την εβδομάδα και αν. Οπότε ναι, αναζήτησα αρκετές φορές αυτήν την πατρική φιγούρα. Τώρα πια όμως, τον βλέπω περισσότερο.

- Τα παιδικά σου χρόνια πώς ήταν; Σε ποιον είχες μεγαλύτερη αδυναμία;

Δεν μεγάλωσα ως το παιδί που είχε ό, τι ζητήσει πριν καν το ζητήσει. Δεν υπήρξα ποτέ κακομαθημένη, το αντίθετο μάλιστα. Ούτε σε ιδιωτικά σχολεία πήγα ούτε παρέα με κολεγιόπαιδα έκανα... Όσο για την αδυναμία, δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον. Ακόμη και σήμερα, άλλη σχέση έχω με τη μητέρα μου και άλλη με τον πατέρα μου.

TAGS