Στο περιοδικό Like μίλησε ο Νίκος Βουρλιώτης για τα πάντα: τη ραπ μουσική, τα δικά του μουσικά ακούσματα αλλά και τα όρια που εύκολα κανείς χάνει.

- Γιατί επέλεξες να ασχοληθείς με τη ραπ μουσική;
Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Είμαι φίλος της μουσικής γενικότερα. Απλά διάλεξα το συγκεκριμένο είδος, γιατί ένιωσα ότι είναι πιο άμεσο συγκριτικά με όλα τα υπόλοιπα. Πίστεψα ότι μέσα από το hip hop μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι σε μικρότερη ηλικία η ραπ με εγκλώβισε αρκετά. Ζούσα μέσα από αυτήν. Παγιδεύτηκα και έγινα χωρίς ουσιαστικό λόγο προκατειλημμένος απέναντι στα άλλα είδη μουσικής. Έλεγα πως "ότι δεν είναι hip hop, δεν με αφορά". Αντιμετώπιζα γενικά τη μουσική με καχυποψία. Σήμερα νιώθω ελεύθερος, έσπασα τους στενούς κώδικες του hip hop και είμαι πολύ πιο κοντά στην αλήθεια μου και όχι στην εικόνα που άλλοι σου επιβάλλουν. 

- Ποιο είδος μουσικής θα ακούσεις με δυσκολία;
Σε όλα τα είδη υπάρχει η καλή και η κακή μουσική. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να κάνω "ζάπινγκ" στο ραδιόφωνο και να σταματάω σε απίστευτες μουσικές: από κλασική μέχρι δημοτικά τραγούδια και κλαρίνα. Οτιδήποτε καλαίσθητο, δυνατό, αυθεντικό μπορεί να με αγγίξει στη μουσική.

- Ένιωσες να χάνεις το όριο;
Ναι ψωνίστηκα δεν θα σου το αρνηθώ, αλλά να σου πω κάτι; Όλος ο κόσμος ψωνίζεται. Συναντάς γύρω σου ανθρώπους που φωτογραφίζονται και βγάζουν selfies με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Δεν νομίζω ότι το να ψωνιστείς είναι κατακριτέο ή σώνει και καλά αρνητικό. Είναι μια φάση της ζωής σου. Την περνάς και τελειώνει, εφόσον πρώτα σε έχει βοηθήσει να επαναδιαπραγματευτείς πράγματα και καταστάσεις.