Η πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ και νυν τηλεοπτική περσόνα ήταν έτοιμη να εκραγεί χθες από τα νεύρα της στα παρασκήνια του "Dancing with the Stars II".

Δε δίστασε μάλιστα να βάλει τις φωνές και να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της. Ο λόγος του εκνευρισμού της ήταν οι λάθος επιλογές των εδυματολόγων του show, αφού η Έρρικα θεωρεί ότι κάθε Κυριακή την ντύνουν όλο και ...χειρότερα.

 Είναι μια γυναίκα με μεγάλη μυϊκή μάζα εξαιτίας των πολυετών προπονήσεων και αυτό μοιραία κάνει την εικόνα της να μοιάζει λίγο μεταλλαγμένη. Όπως υποστήριξε εκείνη, σε κάθε live επεισόδιο την ντύνουν με ρούχα που δεν ταιριάζουν στην ηλικία της, ενώ το μακιγιάζ που της κάνουν δείχνει άχαρο και άψυχο στον τηλεοπτικό φακό.

Χθες λοιπόν, δεν άντεξε άλλο και αποφάσισε να υποδείξει εκείνη στους στυλίστες και ενδυματολόγους το φόρεμα που θα φορέσει, το μακιγιάζ που θα της κάνουν αλλά και το styling των μαλλιών της. Γι΄ αυτό και η χθεσινοβραδυνή της εμφάνιση στο "Dancing with the stars II" ήταν η καλύτερη απ΄ όλες τις προηγούμενες και η Έρρικα έλαμπε μέσα από το κόκκινο φόρεμά της.