Η οικονομική κρίση έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, που πλέον πλήττει αστέρες της διεθνούς μουσικής σκηνής.Έτσι η Rihanna φωτογραφήθηκε και έδωσε συνέντευξη στο τεύχος Μαϊου του περιοδικού Cleo, το οποίο κυκλοφορεί στην Αυστραλία, με το ίδιο φόρεμα που φωτογραφήθηκε για το χριστουγεννιάτικο τεύχος του Marie Claire τον Δεκέμβριο του 2010!

Τυχαίο; Καθόλου τυχαίο. Αν και οι περισσότεροι θαυμαστές τους την αίσθηση ότι έχουν τόσα πολλά ρούχα που δεν ξέρουν τί να πρωτοδιαλέξουν, είναι γεγονός ότι πολύ συχνά τα πράγματα δεν είναι έτσι. Όσο και εάν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες θέλουν να περνούν μια άλλη εικόνα. Το λευκό φόρεμα της Robyn Fenty, όπως είναι το πραγματικό όνομα της Rihanna, άφηνε λίγα στην φαντασία, ωστόσο ήταν ένα ρούχο déjà vu!!! To είχαμε ξαναδεί τα Χριστούγεννα του ’10.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει φορέσει ξανά το ίδιο ρούχο ή οι υπεύθυνοι του περιοδικού έχουν χρησιμοποιήσει τις ίδιες φωτογραφίες.

Κι αυτό γιατί η πόζα της στα δύο εξώφυλλα είναι ακριβώς η ίδια. Τα χέρια της είναι περασμένα πίσω από το κεφάλι της, ενώ και το χτένισμά της είναι πανομοιότυπο με αυτό της περυσινής χρονιάς.

TAGS