current views are: 1

22 Οκτωβρίου 2014
Δημοσίευση14:42

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η ομορφιά, οι ρόλοι και οι φήμες χωρισμού!

Είναι όμορφη, ανερχόμενη και με έντονη τηλεοπτική και θεατρική παρουσία. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε στο περιοδικό Like για όλα.

Δημοσίευση 14:42’
αρθρο-newpost

Είναι όμορφη, ανερχόμενη και με έντονη τηλεοπτική και θεατρική παρουσία. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε στο περιοδικό Like για όλα.

Είναι όμορφη, ανερχόμενη και με έντονη τηλεοπτική και θεατρική παρουσία. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μίλησε στο περιοδικό Like για όλα.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

– Τι ρόλο έχει παίξει στη δουλειά σου η εντυπωσιακή εμφάνισή σου;

Η εξωτερική εμφάνιση παίζει ρόλο παντού. Αν πας σε μία συνέντευξη για δουλειά, το πρώτο πράγμα που θα κερδίσει τον άλλον είναι μια καλή και περιποιημένη εικόνα. Από την άλλη βέβαια, νομίζω πως είναι αρκετά ενοχοποιημένη η καλή εξωτερική εμφάνιση. Προσωπικά, δεν θα μου άρεσε καθόλου να πιστέψω ότι οι ρόλοι που μέχρι στιγμής έχω πάρει είναι εξαιτίας της εμφάνισής μου. Θέλω να νιώθω ότι τους κερδίζω με το σπαθί και τη δουλειά μου. Ακόμη και αν κάποιος με διάλεξε για τον συγκεκριμένο λόγο, δεν θα ήθελα να μου το πει. Ο χώρος μας τους χωράει όλους, ανεξαρτήτως εμφάνισης. Δεν χρειάζεται να μπαίνουν ταμπέλες. 

– Θα τολμούσες να κάνεις μια πολύ σέξι φωτογράφιση;

Η αλήθεια είναι πως μου αρέσουν οι μεταμορφώσεις. Κρύβω έναν μεγάλο καραγκιόζη μέσα μου. (γέλια) Θα έκανα κάτι πολύ σέξι στα πλαίσια ενός ρόλου. Αν το απαιτούσε η δουλειά μου δηλαδή, θα έκανα και πιο ακραία πράγματα από μια σέξι εμφάνιση. Τώρα στα πλαίσια μιας φωτογράφισης, δεν θα έμπαινα εύκολα σε αυτή τη διαδικασία. Δεν είμαι μοντέλο για να γδύνομαι και να φωτογραφίζομαι προκλητικά.

– Είσαι ρομαντική; Οργανώνεις εκπλήξεις;

Είμαι αρκετά ρομαντική, μου αρέσει να κατευθύνομαι από το συναίσθημα γιατί με αυτόν τον τρόπο μπορώ να εκπλήσσω και εγώ τον εαυτό μου και να βλέπω αντιδράσεις που δεν τις περίμενα από ΄μενα. Δεν μου αρέσει να ζω σε καλούπια. Θέλω να ονειρεύομαι, να είμαι τρυφερή με τον σύντροφό μου και τους δικούς μου ανθρώπους αλλά να υπάρχει πάντα και ένα πλαίσιο λογικής που έχει να κάνει με θέματα αξιοπρέπειας και κάποιες προσωπικές μου αρχές που δεν θέλω σε καμία περίπτωση να παραβιάσω. Δηλαδή, ενώ θα μου άρεσε να κατευθύνομαι μόνο από το συναίσθημα, η λογική έρχεται πολλές φορές να λειτουργήσει προστατευτικά στην περίπτωσή μου.

– Ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν να χωρίζετε με τον Πάνο Βλάχο;

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναφερθώ σε αυτά τα δημοσιεύματα. Θέλω να προστατέψω την προσωπική μου ζωή. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν το κάνει. Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό κάποιων ανθρώπων που βγάζουν στη φόρα όλα τα προσωπικά τους. Για ΄μενα είναι λυπηρό να θέλεις να απασχολείς τα Μέσα με αυτόν τον τρόπο. Μέχρι τώρα την έκθεση της προσωπικής μας ζωής την αντιμετωπίζουμε όλοι ως ένα αναγκαίο κακό που θέλουμε να ξορκίσουμε. Αν το επιδιώκουμε κιόλας, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.


σχετικα αρθρα