Για τα όνειρά της, τη ζωή της και τους "πρίγκιπες" που ψάχνει μίλησε σε συνέντευξή της η Κάτια Νικολαϊδου, η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του MEGA, "Δικαίωση".

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης που έδωσε στο περιοδικό Like:

- Πώς θα περιέγραφες τον εαυτό σου;
Είμαι εργασιομανής. Δουλεύω πάρα πολλές ώρες καθημερινά. Μου αρέσουν επίσης πολύ τα ταξίδια. Αν και ως άνθρωπος φαίνομαι εξωστρεφής, έχω ελάχιστους δικούς μου κοντινούς ανθρώπους. Για παράδειγμα, κάνω ακόμη παρέα με τις φίλες μου από το σχολείο. Γενικά, κλείνομαι ορισμένες φορές στον εαυτό μου, δεν μου αρέσει να μοιράζομαι προσωπικά μου θέματα.

- Θα παντρευόσουν ξανά σύντομα;
Μετράω ήδη έναν γάμο και ένα διαζύγιο. Μου αρέσει η οικογένεια και τα παιδιά ως ιδέα αλλά δεν θέλω να βιάσω καταστάσεις. Η μητέρα μου με έμαθε να πιστεύω στους πρίγκιπες. Αυτόν τον πρίγκιπα ψάχνω λοιπόν, να έρθει στη ζωή μου και αν δεν έρθει προτιμώ να μείνω μόνη μου παρά να συμβιβαστώ με κάτι λιγότερο. Δεν με φοβίζει η μοναξιά, το αντίθετο μάλιστα. Και τώρα είμαι μόνη μου και νιώθω πολύ καλά και ισορροπημένη.

- Στο παρελθόν γνώρισες «πρίγκιπες»;
Ναι γι΄ αυτό και σου λέω με βεβαιότητα ότι υπάρχουν. Τους είχα βρει αυτούς τους μικρούς πρίγκιπες στη ζωή μου, απλά όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Γενικά είμαι πολύ ρομαντικός ως άνθρωπος, πώς θα μπορούσα άλλωστε να κάνω αυτή τη δουλειά; Βέβαια ορισμένες φορές μπορώ να γίνω και πολύ σκληρή, όταν δεν νιώθω καλά ή όταν φτάσω στα όριά μου.