Η Ελένη Μενεγάκη έχει σήμερα γενέθλια. Κλείνει τα 45 της χρόνια και όλοι οι θαυμαστές της, της ευχόμαστε "Χρόνια Πολλά".

Από τις πρώτες πρωινές ώρες δέχεται ευχές και δώρα και ένα μεγάλο χαμόγελο έχει μόνιμη θέση στο πρόσωπό της. Τα γενέθλια της Ελένης Μενεγάκη είναι γιορτή για όλους, αφού επί 20 χρόνια (και βάλε) είναι η εθνική μας παρουσιάστρια.

Το γέλιο της, ο αυθορμητισμός της, τα αισθησιακά της λικνίσματα, οι χαριτωμένες άγαρμπες κινήσεις της, η αψεγάδιαστη ομορφιά της. Η ωραία Ελένη είναι σαν να βγήκε απευθείας από κάποιο παραμύθι με happy end, προκειμένου να μας περάσει το μήνυμα ότι "με χαμόγελο και θετική διάθεση ξεπερνιούνται τα πάντα".

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και οι θαυμαστές της σχηματίζουν ουρές. Η Ελένη Μενεγάκη μπήκε από νωρίς στα βαθιά: έπαιξε το τηλεοπτικό στοίχημα και συνεχίζει να βγαίνει κάθε σεζόν νικήτρια.

Απολαύστε παρακάτω ένα μίνι αφιέρωμα με τις καλύτερες στιγμές της: αθώα ατυχήματα, σέξι πόζες, εντυπωσιακά εξώφυλλα. Αχχχ Ελένη...