Μια κοινή συνέντευξη στο περιοδικό Like έδωσαν οι όμορφες κυρίες Μπέτυ Μαγγίρα και Αλέκα Καμηλά και μίλησαν για τη συμμετοχή τους στην απογευματινή εκπομπή του ALPHA.

Ακουλουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

- Τι καινοτομίες παρουσιάζει η εκπομπή «Όλα Παίζουν»;
Μπέτυ Μαγγίρα: Αυτό που διαφοροποιεί την εκπομπή μας από τις υπόλοιπες είναι η διαφορετική προσωπικότητα του καθενός μας και το πως δένουμε μεταξύ μας ως παρέα. Τα παιχνίδια μας, και ειδικά η παντομίμα, είναι επίσης ένα καινοτομικό στοιχείο που έχει η εκπομπή μας. Και μπορεί λάθη να γίνονται αλλά είναι λογικό. Θέλουμε τον χρόνο μας για να γίνουμε μέρα με τη μέρα καλύτεροι και να παρουσιάσουμε στον τηλεθεατή ένα ωραίο αποτέλεσμα.

Αλέκα ΚαμηλάΈχουμε ένα παρεϊστικο κλίμα μεταξύ μας που το εισπράττει ο κόσμος. Με τη Μπέτυ είμαστε φίλες 15 χρόνια και έχουμε κοινούς κώδικες επικοινωνίας. Η Κατερίνα μου αρέσει πάρα πολύ γιατί έχει ανοιχτεί τον τελευταίο καιρό και τον Γιώργο πραγματικά τον θαυμάζω γιατί είναι ένα πολυτάλαντο και πανέξυπνο παιδί. Δεν ξέρω αν κάνουμε κάτι καινοτομικό το σίγουρο όμως, είναι ότι θέλουμε να μεταδώσουμε όλη μας τη θετική ενέργεια σε όσους τηλεθεατές μας παρακολουθούν. Αν τα καταφέρουμε θα είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα της εκπομπής μας.

- Ποιο ήταν το μεγαλύτερο άγχος πριν την τηλεοπτική επιστροφή;
Μπέτυ Μαγγίρα
Πολλά ήταν τα άγχη μου. Πρώτα απ΄ όλα ο χρόνος. Το πώς θα προλαβαίνω να κάνω και θέατρο και τηλεόραση. Μετά το αν θα δέσουμε όλοι μαζί, τι πάμε να κάνουμε και αν αυτό θα έχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Γιατί το «Όλα Παίζουν» είναι μια εκπομπή που φτιάχτηκε από το μηδέν.

Αλέκα Καμηλά: Θα μπορούσα να σου απαντήσω διπλωματικά αλλά δεν θα το κάνω, θα πω την αλήθεια. Το μεγαλύτερο άγχος μου ήταν να βγω στην τηλεόραση ωραία. Μπορεί να φανεί λίγο χαζό αυτό που σου λέω, αλλά όλα αυτά τα χρόνια είχα παραμελήσει τον εαυτό μου. Νομίζω λοιπόν, ότι ήρθε η ώρα να καταβάλλω αυτή την υπερπροσπάθεια να φανώ ωραία γιατί άλλωστε αυτό επιβάλει και η ίδια η τηλεόραση.