Στην ερωτική του ζωή αλλά και στην ενασχόλησή του ως αρχιτέκτονας αναφέρθηκε ο Σπύρος Σούλης σε συνέντευξή του στο περιοδικό Like.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

- Ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που σου έχει ζητηθεί από πελάτη;
Να υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο στο οποίο να φαίνεται ότι το ζευγάρι ζει μαζί αλλά στην ουσία στον ίδιο χώρο να υπάρχουν άλλα δύο κρυφά υπνοδωμάτια μαζί με δύο μπάνια, όπου δεν θα ζουν μαζί. Ενώ έχω ακούσει πάρα πολλά ακραία πράγματα, αυτό πραγματικά με άφησε με το στόμα ανοιχτό. (γέλια)

- Στον έρωτα δίνεσαι ολοκληρωτικά;
Έχω ζήσει πολλές καταστάσεις στον έρωτα αλλά δεν θα σου πω ότι τα έχω γευτεί όλα, γιατί θέλω να πιστεύω ότι έχω να βιώσω πολλά ακόμη. Προσωπικά, όταν ερωτεύομαι το ζω ολοκληρωτικά αλλά νομίζω ότι πρέπει να υπάρχουν και ορισμένα όρια και στεγανά. Δεν χρειάζεται δηλαδή να δείχνεις 100% στον άλλον το πόσο ερωτευμένος είσαι.

- Είσαι ο άνθρωπος των μακροχρόνιων σχέσεων ή των «περιπετειών»;
Είμαι άνθρωπος της γενιάς μας με ό, τι αυτό συνεπάγεται. Τα έχω κάνει όλα. Από one night stand μέχρι μακροχρόνια σχέση. Και οποιοσδήποτε πει κάτι διαφορετικό, θα πει ψέμματα. Γενικά, τα «πρέπει» και τα «τυπικά» δεν τα θέλω στη ζωή μου. Και σίγουρα όχι τα «πρέπει» των άλλων.