Ένας ταξιτζής στη Νέα Υόρκη περιγράφει την εμπειρία γνωριμίας του με τον ηθοποιό, Tom Hanks αλλά και πώς άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη η ζωή του.

Την ιστορία περιέγραψε ο ίδιος στο «Humans of New York»: «Φανταστείτε αυτό. Μια μέρα, οδηγώ στην Park Avenue και ένας άντρας μου κάνει σήμα, οπότε πλησιάζω για να δω πού πηγαίνει. Μου λέει στην 74η οδό, και του απαντάω ότι είναι πολύ μακριά για μένα, γιατί η βάρδια μου μόλις έληξε οπότε με ευχαριστεί και απομακρύνεται. 

Αλλά μετά, άρχισα να το σκέφτομαι και να νιώθω τύψεις, έτσι τον φωνάζω να μπει στο ταξί. Εκείνος μπαίνει ενθουσιασμένος, ενώ τον ακούω να μιλάει χωρίς να έχω δει καλά το πρόσωπό του. Σε λίγη ώρα αναγνωρίζω τη φωνή του, τον κοιτάω στα μάτια και του φωνάζω: "WIIIIIIILLLSSSSSOOOOOOON!!! (από την ταινία Ναυαγός). Εκείνος αρχίζει να γελάει δυνατά. 

Με φωνάζει Μr. Ferrari-βλέπει ότι φοράω καπέλο και πουκάμισο Ferrari. Σε όλη τη διαδρομή με έλεγε Μr. Ferrari και όταν φτάνουμε στον προορισμό του, του ζητάω να βγάλουμε μια φωτογραφία. Και σκέφτηκα αυτό ήταν όλο. Αλλά δεν ήταν. Τις επόμενες ημέρες έτυχε να συναντήσω ανθρώπους που γνώριζαν τον Τομ Χανκς και που είχαν παίξει μαζί του και τους έλεγα να του δώσουν χαιρετίσματα από τον Μr. Ferrari. 

Τότε, κάποια μέρα έλαβα μια πρόσκληση που έγραφε: Ο κ. Χανκς θέλει να σας καλέσει στην παράστασή του στο Broadway. Να φορέσετε το καπέλο και το πουκάμισο Ferrari που φορούσατε εκείνη την ημέρα, για να σας τα υπογράψει. 

Ετσι πήρα την γυναίκα μου και πήγα στο θέατρο όπου με υποδέχτηκαν ως VIP. Μετά την παράσταση πήγα στα παρασκήνια όπου ο Χανκς με αποκάλεσε ξανά Μr. Ferrari.  Το όνομα της παράστασης ήταν «Lucky Guy». Ξέρετε κάτι; Αυτός ο τυχερός τύπος ήμουν εγώ!».