Είναι το πρώτο της βιβλίο. "Όλα για λίγο Παράδεισο". Αγκαλιάστηκε απευθείας. Ερωτική ιστορία με ένταση, πλοκή, δράση, συναίσθημα. Πολύ συναίσθημα. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το βράδυ της Δευτέρας παρουσίασε στα Public Συντάγματος το πρώτο της μυθιστόρημα που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Χαμογελαστή και όμορφη, φορώντας ένα total black σύνολο, καλωσόρισε τους επώνυμους καλεσμένους της και μίλησε για το βιβλίο της.

Ξεφυλλίζοντάς το σταθήκαμε στις όμορφες λέξεις, τις περιγραφικές εικόνες και τα συναισθήματα που ξεπηδούν άτσαλα μέσα από το άσπρο χαρτί. Από αυτά που σου αφήνουν ένα σημάδι στην ψυχή. Δίπλα της, ο κ. Τζώνυ Καλημέρης -πάντα ευγενικός- και η κα. Μάρα Ζαχαρέα -πιο γοητευτική και κομψή από ποτέ- να προλογίσουν το πρώτο της συγγραφικό εγχείρημα. Λίγο πιο πέρα ο άνδρας της ζωής της, Θέμης Σοφός, να τον κοιτά και τα μάτια της να φλογίζουν.

Ο πέμπτος όροφος των Public Συντάγματος γεμάτος κάμερες, φώτα και επωνύμους. Από τον Αντώνη Σρόιτερ και τον Δήμο Βερύκιο μέχρι την Έλενα Παπαβασιλείου και τον Κώστα Φραγκολιά. Όλοι ήταν εκεί να συγχαρούν την καλή τους φίλη και παρουσιάστρια του ALPHA για το βιβλίο της.

Καλοτάξιδο Σταματίνα!!!

Φ.Π.