Με το γάντι κάρφωσε ο Γιώργος Λιάγκας τον τηλεοπτικό του αντίπαλο, Μάρκο Σεφερλή, όντας καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή "Όλα Μπιπ" του Θέμου Αναστασιάδη.

Όπως ήταν φυσικό ρωτήθηκε για τα πάντα: Τα νούμερα τηλεθέασης, τον ανταγωνισμό και το απέναντι πρωινό. Οι απαντήσεις του Λιάγκα ήταν εύστοχες και με δεύτερη ανάγνωση. Αναλυτικότερα:

- Τα νούμερα τηλεθέασης: «Την πρώτη ημέρα που σηκωθήκαμε περιμέναμε όλοι ότι θα υπήρχε μεγάλη διαφορά. Το ‘χουμε ξαναζήσει. Τα μεγαλύτερα νούμερα που έχουμε δει λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια τα έχει κάνει ο Μάρκος. Όταν είδαμε το 62%, γελούσαμε με τη Φαίη. Θα κλάψω τώρα για τα νούμερα τηλεθέασης;». (Καμιά φορά γελάς για να μην κλάψεις... Είναι μια αντίδραση σύγχυσης και αυτή).

- H ατυχής φάρσα του Σεφερλή: «Κάποιος από το κοντρόλ θα έπρεπε να του πει να σταματήσει, γιατί ο Μάρκος δεν έχει την εμπειρία». (Ο Μάρκος δεν έχει την εμπειρία. Ο κ. Λιάγκας -έμπειρος τηλεοπτικά- το "φάουλ" με το μοντέλο που κάλεσε για το θέμα της αποτρίχωσης στην εκπομπή του πέρυσι και τα σεξιστικά σχόλια που ακολούθησαν, το ξέχασε; Τυχαίο το παράδειγμα).