Κλείνει φέτος στην τηλεόραση 21 χρόνια επιτυχίας. Ο Χρήστος Φερεντίνος έδωσε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του στο περιοδικό Hello και τον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για την τηλεοπτική του καριέρα, τις σπουδές στη Νομική και τα πρώτα του βήματα.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

- Αν κάνετε ένα δυνατό φλας- μπακ, ποια στιγμή της πορείας σας, έρχεται κατευθείαν στο μυαλό σας;

Με την κάμερα στο χέρι, το πρώτο ρεπορτάζ που έκανα στους δρόμους της Αθήνας. Ήταν εποχή εκλογών, για το "Άκου να δεις" στον Σκάϊ. Είχα μεταφέρει στην τηλεόραση το ραδιοφωνικό “Ότι βρέξει ας κατεβάσει”, όπως μου είχαν ζητήσει. 'Εκείνη η πρώτη εκπομπή, είναι έντονα χαραγμένη μέσα μου.

- Γιατί εγκαταλείψατε τις σπουδές σας στη Νομική;

Γιατί βρήκα πολύ ενδιαφέρον αυτό που έκανα. Το πανεπιστήμιο με κούραζε. Με το που βρήκα διέξοδο στο ραδιόφωνο στον 9,84 συγκεκριμένα, εγκατέλειψα την Νομική, η οποία σημειωτέον ήταν δική μου επιλογή και όχι των γονιών μου. Επιπλέον δεν έζησα φοιτητική ζωή, καθώς πέρασα Αθήνα και εμείς μέναμε Εξάρχεια. Ίσως αν φοιτούσα σε άλλη πόλη να ήταν διαφορετικά.

- Εσείς αρχίσατε να χτυπάτε πόρτες; 

Δούλευα σε ταμείο στον ιππόδρομο περιστασιακά για το χαρτζιλίκι μου και παράλληλα σπούδαζα. Έτυχε να δουλεύω με την Αλεξάνδρα Τσόλκα, δημοσιογράφος σήμερα. Μάθαμε ότι γίνονταν σεμινάριο στον 9,84. Πέρασα βράδυ από εκεί,ήταν τότε αρχισυντάκτης στο δελτίο στη βραδινή ζώνη ο Γιώργος Αυτιάς. Μου είπε να περάράσω εκ μέρους του από το σταθμό το επόμενο πρωί και να μιλήσω με τον Στάμο Ζούλα. Έτσι ξεκίνησα.