Η Νανά Καραγιάννη είναι μια δημοσιογράφος με πείσμα, άποψη και φυσικά επαγγελματική εμπειρία. Την ίδια στιγμή είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει συνηθίσει να το βάζει κάτω στις δυσκολίες της ζωής. Παλεύει, πεισμώνει, δεν παραδίδει τα όπλα. Γι΄ αυτό και πολύς κόσμος την ακολουθεί στα social media, επικοινωνεί σε καθημερινή βάση μαζί της και αναζητά τα νέα της άρθρα προκειμένου να πάρει δύναμη.

Το blog nanakaragiani.blogspot.gr φιλοξενεί τα νέα άρθρα της Νανάς Καραγιάννη. Τα διαβάζουμε και τα κοινοποιούμε γιατί την χαρακτηρίζουν: αληθινά, ενίοτε καυστικά και πάντα τεκμηριωμένα. Το τελευταίο της κείμενο αναφέρεται στα must have χρώματα νυχιών για το 2015.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα του κειμένου:

 Η μόδα φέτος προστάζει σκούρα βερνίκια, από βαθύ μπλε μέχρι τελείως μαύρο.Το χειμώνα το σκούρο μπλε έχει την τιμητική του ενώ το μπλε electric και το μπλε με glitter είναι δύο καλές επιλογές αν θέλετε ένα πιο εκκεντρικό αποτέλεσμα!Σε ματ υφή το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο μοντέρνο και εντυπωσιακό ενώ τα πιο κοντά νύχια είναι ιδανικά για μια σκουρα απόχρωση του αγαπημένου σας blue χρώματος.Eξάλλου,όπως παρατηρήσατε και στα μεγαλύτερα catwalks του πλανήτη, το μπλε κυριαρχησε στις ψηλόμεσες παντελόνες, στα τοπ, τα blazer αλλά και τις καμπαρντίνες!Καθώς είναι απο μόνο του ένα πολύ εντυπωσιακό χρώμα είναι προτιμότερο να αποφύγετε τις υπερβολές σε σχέδια ενώ ως επιλογή θα ταιριάξει με τον πιο ανοιχτόχρωμο τόνο της επιδερμίδας μας λόγω χειμερινών μηνών, κάνοντας μια ενδιαφέρουσα αντίθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο nanakaragiani.blogspot.gr