Μπορεί κάθε Κυριακή στα live επεισόδια του "Dancing with the Stars II" τα χαμόγελα να δίνουν και να παίρνουν, στα πρασκήνια όμως, έχουν ήδη ξεσπάσει πολλές κόντρες και υπάρχει μεγάλη ίντριγκα.

Πρωταγωνιστές της νέας κόντρας που ξέσπασε είναι η κριτής του show Έρρικα Πρεζεράκου και ο  διαγωνιζόμενος Τρύφωνας Σαμαράς. Ο τελευταίος δεν έχει καλή σχέση με το χορό, αλλά παραμένει στο παιχνίδι, αφού έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κόσμου. Έλα όμως που οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι παρά τις έντονες χορευτικές τους προσπάθειες βλέπουν τον Τρύφωνα να κερδίζει έδαφος και νιώθουν απειλή;

Και οι 4 της κριτικής επιτροπής όμως αρχίζουν και νευριάζουν με τον γνωστό κομμωτή, αφού όπως ομολογούν δεν χορεύει καλά, δεν κάνει καμία προσπάθεια να βελτιώσει τις χορευτικές του κινήσεις και το σημαντικότερο τείνει από χιουμορίστας να γίνει γραφικός, λόγω της ακατάπαυστης πολυλογίας του.

Γαι το λόγο αυτό και η Έρρικα Πρεζεράκου, μετά το τέλος του τέταρτου "Dancing with the stars" έπιασε τον Τρύφωνα στα παρασκήνια και του τα έχωσε άσχημα. Η ξανθιά κριτής του είπε χαρακτηριστικά: «Ωραίος ο χαβαλές και οι ατάκες αλλά πρέπει να χορέψεις… Δείξε περισσότερο Πάθος. Δείξε ότι σε ενδιαφέρει ο χορός… Αν δεν ξυπνήσεις και δε χορέψεις στο τέλος θα πας σπίτι σου».

Έκπληκτος ο Τρύφωνας με την άγρια λεκτική επίθεση που δέχθηκε, της απάντησε «Τι άλλο να κάνω βρε Έρρικα Προσπαθώ». Και ο διάλογος σταμάτησε εκεί, ενώ οι δύο πλευρές φάνηκαν από κοινού ιδιαίτερα ενοχλημένες.