Μπορεί η Δέσποινα Καμπούρη να είχε "κλείσει" να βρίσκεται τη φετινή σεζόν στο πλευρό του Μάρκου και της Έλενας στο "MEGA με Μία" εντούτοις την τελευταία στιγμή όλα ανατράπηκαν και τη θέση της πήρε η Χριστίνα Πολίτη.

Η Δέσποινα Καμπούρη έδωσε τις δικές της απαντήσεις στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και την εκπομπή "Join Us", ξεκαθαρίζοντας μια και καλή τη θέση της:  «Ό,τι έγινε, έγινε για το καλό όλων. Για το κανάλι, για τον παρουσιαστή και κυρίως για μένα. 

 Γιατί βλέποντας τις εκπομπές κατάλαβα ότι δεν θα είχα να προσφέρω κάτι στην εκπομπή. Είναι στα μέτρα του Μάρκου και αυτό έπρεπε να γίνει. Ήταν το στοίχημα του Mega το οποίο και κέρδισε», ενώ συμπλήρωσε:

«Αυτό που με πείραξε ήταν το συναισθηματικό κομμάτι. Ήθελα κάποιος να με ενημερώσει. Να μην το μάθω από τα blogs. Αλλά οκ, νομίζω ότι έγινε για το καλό. Βλέποντας την εκπομπή αισθάνθηκα ότι θα ήμουν λίγο παράταιρη, ότι δεν θα είχα τι να πω. Τους χρωστάω χάρη που δεν με πήραν. Και δεν το λέω ειρωνικά.Επίσης, ποτέ δεν κατηγόρησα την Τσαβαλιά. Δεν αναφέρθηκα ποτέ στο όνομα της Έλενας. Έγραψα ότι ήταν κρίμα που το έμαθα με αυτό τον τρόπο».