current views are: 2

15 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση06:15

Ευρυδίκη: Έχασε τη φωνή της λόγω πένθους!

Για την απώλεια της αγαπημένης της γιαγιάς και τις δυσάρεστες επιπτώσεις που αυτή είχε στη φωνή της μίλησε η Ευρυδίκη.

Δημοσίευση 06:15’
αρθρο-newpost

Για την απώλεια της αγαπημένης της γιαγιάς και τις δυσάρεστες επιπτώσεις που αυτή είχε στη φωνή της μίλησε η Ευρυδίκη.

Ένα δυνατό σοκ είναι ικανό να προκαλέσει μόνιμες ή προσωρινές βλάβες στον οργανισμό. Η Ευρυδίκη, πριν έναν χρόνο, βίωσε μια απώλεια που την στιγμάτισε: έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της γιαγιά, βυθίζοντας στο πένθος την τραγουδίστρια στερώντας της συγχρόνως την φωνή της.

Η ίδια μιλά σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ, για τις δύσκολες αυτές στιγμές της: 

«Δύο χρόνια πριν είχαμε χάσει τον παππού. Επειδή η γιαγιά ζούσε ακόμη, αισθανόμασταν όλοι ότι έπρεπε να είμαστε δυνατοί για εκείνη. Πέρασα ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να πιστέψω τι συνέβη. Οι δικοί μας άνθρωποι δεν έχουν ηλικία. Όσο και αν μεγαλώνουν, τους θέλουμε πάντα κοντά μας. Ένιωσα ότι κάτι έσπασε. Η οικογένειά μας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Η απώλεια σε μεγαλώνει», δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Η απώλεια μπορεί να κοστίσει πάρα πολύ σε κάποιους ανθρώπους αν δεν καταφέρουν να σταθούν γρήγορα στα πόδια τους. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτός είναι ο κύκλος της ζωής. Αν σκεφτούμε ότι υπάρχει κάτι άλλο εκεί πέρα, ακόμα πιο όμορφο από αυτό που ζούμε εδώ, θα χαιρόμαστε που φεύγουμε. Παρ’ όλα αυτά, πέρασα ένα μεγάλο διάστημα πένθους. Έχασα εντελώς τη φωνή μου. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Έσπαγε η φωνή μου σε κάθε συλλαβή. Μου συνέβαινε επί έναν μήνα. Κάθε συλλαβή ήταν και ένας στεναγμός».

 


σχετικα αρθρα