Τη Μεγάλη Εβδομάδα κάποιοι πάνε στην εκκλησία και κάποιοι άλλοι και μόνο που ακούνε τις ψαλμωδίες ανεβάζουν πίεση.Ποιοι είναι όμως οι εγχώριοι stars που πιστεύουν στα Θεία και ποιοι εκείνοι που τα αρνούνται συνειδητά?

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας από τους διάσημους που δεν πιστεύει στο Θεό. Κατά καιρούς έχει δηλώσει πως κανένα μικροπρεπές ανθρωπάκι (εννοώντας μάλλον τους ιερείς),δεν μπορεί να του υποδείξει πράγματα και δεν αφήνει τα παιδιά του να παρακολουθούν μάθημα θρησκευτικών στο σχολείο.  Ανάμεσα σε όσους αμφισβήτησαν τον Χριστιανισμό είναι και η Έλενα Παπαρίζου που στο παρελθόν άλλαξε θρησκεία και από Χριστιανή έγινε Βουδίστρια. Μετά βέβαια ξαναγύρισε στον Χριστιανισμό όμως διαβάζοντας το Κοράνι, ανακάλυψε πως οι ομοιότητες του με την Παλαιά Διαθήκη είναι πολλές, όπως έχει δηλώσει.  Ο Μάριος Ιορδάνου, μπορεί να έχει υποδυθεί τον Ιησού πολλές φορές, ωστόσο, στα «δύσκολα» μόνο εκείνον δεν επικαλείται, αφού δεν πιστεύει στα θαύματα αλλά στη δύναμη που κρύβει ο άνθρωπος μέσα του.   Ο Αποστόλης Τότσικας μπορεί να μην ξεκαθαρίζει αν είναι άθεος ή θρησκευόμενος αλλά από τα λεγόμενα του καταλαβαίνουμε πως διαφωνεί κάθετα με τα όσα υπαγορεύει η εκκλησία «Δεν είναι πίστη τα πανάκριβα άμφια ούτε και το αντίτιμο για τα κεριά» είπε σε μία από τις δηλώσεις του, ενώ ο Γιώργης Λαμπαθάκης δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως είναι άθεος.  Και ο Στράτος Τζώρτζογλου όμως, απαρνήθηκε τον Χριστιανισμό και δηλώνει Καμπαλιστής.

Κάποιοι άλλοι όχι μόνο πιστεύουν πολύ στο θεό αλλά έχουν γράψει και τραγούδια για τη θρησκεία. Ο λόγος για το Νίνο που συνέθεσε ένα τραγούδι με τίτλο «Τα λόγια του Θεού» και πρόετρεψε τους άθεους να ψαχτούν περισσότερο.  Βαθιά θρησκευόμενο άτομο είναι και η Τζίνα Αλοιμόνου, η οποία ευχαριστεί το θεό για όλα όσα της έχει δώσει...