current views are: 2

19 Νοεμβρίου 2014
Δημοσίευση14:09

Βρέθηκε νεκρή η Μις Ονδούρα!

Τις σορούς της Μις Ονδούρα, Μαρία Χοσέ Αλβαράδο, και της αδελφής της, Σοφία Τρινιδάδ Ερνάντες, εντόπισε η αστυνομία στις όχθες ενός ποταμού.

Δημοσίευση 14:09’
αρθρο-newpost

Τις σορούς της Μις Ονδούρα, Μαρία Χοσέ Αλβαράδο, και της αδελφής της, Σοφία Τρινιδάδ Ερνάντες, εντόπισε η αστυνομία στις όχθες ενός ποταμού.

Τις σορούς της Μις Ονδούρα, Μαρία Χοσέ Αλβαράδο, και της αδελφής της, Σοφία Τρινιδάδ Ερνάντες, εντόπισε η αστυνομία στις όχθες ενός ποταμού, λίγο μετά τη σύλληψη τους αρραβωνιαστικού της Σοφίας, ο οποίος είναι ο κύριος ύποπτος για τη διπλή ανθρωποκτονία.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε 100% ότι είναι εκείνες», δήλωσε ο διοικητής της δικαστικής αστυνομίας Λεάντρο Οσόριο.

Η Μαρία Χοσέ, που αγνοείται από την Πέμπτη, αναμενόταν να μεταβεί σήμερα στο Λονδίνο για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό Μις Κόσμος.

Η αστυνομία ανακοίνωσε χθες Τρίτη τη σύλληψη του Πλουτάρκο Ρουίς, του αρραβωνιαστικού της Σοφίας, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τις δύο αδελφές το ίδιο βράδυ που της απήγαγε.

Η Μις Ονδούρα, 19 ετών, και η αδελφή της εξαφανίστηκαν την προηγούμενη Πέμπτη, αφού πήγαν σε ένα πάρτι γενεθλίων κοντά στην γενέτειρά τους Σάντα Μπάρμπαρα.

Το Σάββατο η μητέρα τους ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή τους.

«Κρατούμε τον φυσικό αυτουργό αυτών των ειδεχθών πράξεων, τον Πλουτάρκο Ρουίς, έχουμε βρει το όπλο του εγκλήματος και το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για να τις μεταφέρει», πρόσθεσε.

Ο αστυνομικός εκτιμά ότι στην απαγωγή και τον φόνο των δύο αδελφών εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα.


σχετικα αρθρα