Στην εκπομπή "Mega με Μία" και τη Χριστίνα Πολίτη μίλησε ο Λάμπης Λιβιεράτος και αποκάλυψε τα πάντα γύρω από την κατάθλιψη που βίωσε και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε.

«Είχα την τύχη να το περάσω για μικρό χρονικό διάστημα, βγήκα πολύ γρήγορα μέσα από αυτό το λούκι. Όταν το έπαθα δεν είχα την στήριξη κάποιων ανθρώπων δυστυχώς, ίσως γι’αυτό το έπαθα κιόλας. Όμως πολύ γρήγορα βρέθηκαν άνθρωποι κοντά μου, πολύ καλοί μου φίλοι, συνεργάτες μου, που με βοήθησαν πολύ και με στηρίξανε. Όσο κι αν σε βοηθήσει ο άλλος, όσο κι αν είναι δίπλα σου, αν δεν το θες εσύ ο ίδιος να βγεις, δεν βγαίνεις ποτέ...

... Θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία δεν είναι αρρώστια. Για μένα είναι προσβολή να λένε ότι όποιοι άνθρωποι περνάνε ψυχολογικά προβλήματα είναι άρρωστοι. Είναι ντροπή να το λένε. Αυτό είναι μια ψυχολογική πτώση που μπορεί να πάθεi ένας άνθρωπος. Δεν πρέπει να ντρέπονται αλλά να είναι περήφανοι, γιατί είναι εμπειρία ζωής αυτό, που καλό θα ήταν να την έχουν περάσει όλοι οι άνθρωποι. Όταν περάσεις από εκεί, βλέπεις άλλα πράγματα».