Χριστουγεννιάτικο δώρο στον πρίγκιπα Ουίλιαμ φαίνεται πως ετοιμάζει η βασίλισσα Ελισάβετ η οποία όπως φημολογείται, θα παραδώσει το στέμμα της στον εγγονό της.

Το περιοδικό «Woman’s Day», σύμφωνα με πηγές από το παλάτι, ισχυρίζεται η 88χρονη Ελισάβετ έχει ήδη πάρει την απόφαση για το ποιος θα είναι ο επόμενος διάδοχος του θρόνου.

Μπορεί ο γιος της Κάρολος, να είναι ο δεύτερος στην διαδοχή του θρόνου ωστόσο η βασίλισσα φαίνεται πως έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον εγγονό της Ουίλιαμ.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως η ανακοίνωση για τον νέο βασιλιά θα γίνει μέσω του χριστουγεννιάτικου διαγγέλματος της Ελισάβετ, η οποία έχει ήδη μαζί με όλη την βασιλική οικογένεια αυτή της την απόφαση.

Η κίνηση της Ελισάβετ αποσκοπεί στο να τονώσει την δημοφιλία της βασιλικής οικογένειας, η οποία έχει κλονιστεί τον τελευταίο καιρό ιδιαίτερα μετά τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα και τις φωτογραφίες που έκαναν πρόσφατα το γύρω του κόσμου και για ακόμη μια φορά έφεραν στο προσκήνιο τον άδικο χαμό της Lady D.

Ενας ακόμη λόγος που η βασίλισα θέλει να αποσυρθεί από τον θρόνο αποτελεί και το γεγονός ότι επιθυμεί να περάσει περισσότερο χρόνο στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος το τελευταίο καιρό είχε εισαχθεί πολλές φορές στο νοσοκομείο.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, και η Κέιτ Μίντλετον περιμένουν ήδη το δεύτερο παιδί τους και είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι. Αν λοιπόν ο Ουίλιαμ ανέβει στον θρόνο, οι αρμοδιότητες και οι υποχρεώσεις τις Δούκισσας θα είναι πολύ μεγαλύτερες.