Της χρεώνουν πολλά, η ίδια τα απαρνιέται όλα και προσπαθεί να δικαιολογηθεί. Για τους συνεργάτες που αποχώρησαν, το κακό κλίμα που επικρατεί στην εκπομπή της, τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και την οξύθυμη συμπεριφορά της.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου α λα Βασιλάκης Καϊλας σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή του, αποκαλύπτεται στο περιοδικό ΕΓΩ: 

- Ποια είναι η σχέση σου με τους συνεργάτες σου;

Είναι άκομψο να μιλάς, για τον εαυτό σου και τη συμπεριφορά σου. Καταλαβαίνω γιατί με ρωτάς, αλλά, όπως θα διαπίστωσες και εσύ, είμαι οικεία με όλους. Δεν έχω καμία σχέση με αυτό που προσπαθούν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι. Ούτε απόμακρη είμαι ούτε ζω σε γυάλα. Είμαι ένα κορίτσι 27 ετών. Πώς γίνεται να είμαι μια μέγαιρα που διατάζει. Κάτι τέτοιο δεν συνάδει ούτε με την ηλικία ούτε με το χαρακτήρα μου. Δεν μπορώ να το κάνω. Από τους συνεργάτες μου μαθαίνω, εμπνεόμαι, παίρνω και δίνω πράγματα. Και αν είμαι απαιτητική -όπως είμαι άλλωστε και με τον εαυτό μου- είναι γιατί θέλω το καλύτερο και πιστεύω ότι, όταν υπάρχει μια φιλική ατμόσφαιρα, όλα λειτουργούν καλύτερα.

- Είσαι ικανοποιημένη με τα νούμερα τηλεθέασης;

Ναι, νιώθω ικανοποιημένη. Υπάρχουν πια πάρα πολλά προγράμματα, διαφορετικά μεταξύ τους, ενώ σε σχέση με τα παρεμφερή, το "Σπίτι μου, σπιτάκι μου" δεν έχει μεγάλη διαφορά στα νούμερα. Μην ξεχνάμε ότι είναι η πρώτη μου προσπάθεια. Αν μη τι άλλο δεν θα μπορούσα να βγω και να κάνω κατευθείαν τριαντάρια και σαραντάρια. Το κοινό ακόμα δεν με ξέρει, με δοκιμάζει. Από την άλλη γίνεται τόσο μεγάλη αναπαραγωγή λάθος πραγμάτων καθημερινά που και ο κόσμος έχει μπερδευτεί. Ωστόσο το 13% και το 14% τηλεθέαση δεν είναι εύκολο νούμερο όταν απέναντι έχεις επιτυχημένες σειρές ή άλλες εκπομπές. Τώρα ξεκινάω.