Τις βολές του κατά των«νοικοκυρών» έριξε ο Σάββας Πούμπουρας.

Προέβη σε ιδιαίτερα προσβλητικά σχόλια προς εκείνες, αν και τόσο η εκπομπή "Πλάκα κάνεις" που παρουσιάζει μαζί με τον Δημήτρη Βλάχο όσο και oι "The Real housewives of Athens" μεταδίδονται από τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό. Πιο συγκεκριμένα, τις χαρακτήρισε "σκουπίδια χωρίς αξιοπρέπεια και τσίπα". «Είναι απαράδεκτο τις εποχές που διανύουμε να βγαίνουν στην τηλεόραση έξι γκόμενες, να καλλωπίζονται, να βάφουν τα νύχια τους και να κάνουν bottox», δήλωσε μεταξύ άλλων ο ανερχόμενος παρουσιαστής.

Η απάντηση των «Real Housewives» δεν άργησε να έρθει. Σιγά μην τον άφηναν έτσι η Αννίτα Ναθαναήλ και η Χριστίνα Παπά: «Είναι πολύ εύκολο να είμαστε σοβαροφανείς και όταν ξέρουμε πως μας παίρνει η κάμερα να λέμε συγκεκριμένα πράγματα και να κάνουμε συγκεκριμένες κινήσεις. Δεν θέλω να σχολιάσω. Από τη στιγμή που κάποιος είναι στο τηλεοπτικό τοπίο άλλωστε, θα πρέπει να δέχεται και την κριτική» λέει η Αννίτα Ναθαναήλ, ενώ η Χριστίνα Παπά δε θέλει να απαντήσει στα όσα είπε ο Σάββας Πούμπουρας ,μέσα από την τηλεόραση.

Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι οι δηλώσεις του Σάββα Πούμπουρα άνοιξαν τους "ασκούς του αιόλου" και μία νέα μεγάλη κόντα μόλις ξέσπασε στον κατά τα άλλα λαμπερό χώρο της ελληνικής showbiz.