Ο λαϊκός τραγουδιστής φαίνεται πως βρήκε τρόπους να «ανοίξει» τα σύνορα στην καριέρα του, καθώς τα τελευταία χρόνια με τις εμφανίσεις στο εξωτερικό δημιουργεί κοινό που ούτε ο ίδιος θα το περίμενε.

Την περασμένη εβδομάδα υπήρχε προγραμματισμένη συναυλία στην Αγγλία και οι ομογενείς συνεργάτες του Νίκου Μακρόπουλου για να τον ευχαριστήσουν τον ξενάγησαν στο ιστορικό «Old Trafford», έχοντας στα χέρια τους υπογεγραμμένη μπλούζα των παιχτών της ομάδας μιας και οι συγκεκριμένοι συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια με τον σύλλογο.

Όλα ξεκίνησαν από το προηγούμενο βράδυ όταν γνωστά στελέχη της ομάδας βρέθηκαν στη συναυλία του τραγουδιστή και είδαν την αποθέωση που του επιφύλαξαν περισσότεροι από 1000 ομογενείς.

Την επόμενη μέρα οι άνθρωποι της ομάδας ξενάγησαν τον τραγουδιστή στο γήπεδο της Manchester United, ενημερώνοντας τον για την ιστορία και την εξέλιξη του συλλόγου. Λίγο πριν το τέλος ο Νίκος Μακρόπουλος μίλησε στην κάμερα της ομάδας ευχαριστώντας για την φιλοξενία και τους ανταπέδωσε για όταν επισκεφτούν την Ελλάδα.