Ναι στην συντροφικότητα και όχι στον γάμο λέει η ηθοποιός Άβα Γαλανοπούλου και παραδέχεται ότι της λείπει η παρέα του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Η Άβα Γαλανοπούλου θυμάται τον πολύ καλό της φίλο Νίκο Σεργιανιόπουλο και παραδέχεται στο περιοδικό “Down Town” ότι της λείπει πολύ: «Έχω πολλές αναμνήσεις από τον Νίκο. Πολλά γέλια, βραδινά μπάνια στη Βουλιαγμένη, Πάσχα στο χωριό του, τραπέζια, γλέντια… Όταν είχαμε γύρισμα, πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο για να με πάρει και να πάμε μαζί. Μέναμε βλέπεις πολύ κοντά. Γενικά ήταν ένας απίθανος, γενναιόδωρος και πολύ γοητευτικός φίλος».

Όσο για την στάση της στο θέμα του γάμου δεν φταίει ότι την πόνεσε κάποιος έρωτας, απλά «βλέπω γύρω μου, την πραγματικότητα, το πώς εγκλωβίζεσαι σε έναν γάμο.

Πριν παντρευτούν όλοι, όλα είναι μια χαρά. Με το που παντρεύεσαι, τότε επιζητάς πολύ περισσότερο την ελευθερία σου».

Παιδί θα ήθελε να υιοθετήσει αλλά θεωρεί πως «χρειάζεται μια κανονική οικογένεια, το πρότυπο του πατέρα και της μάνας μέσα στο σπίτι. Όταν μια γυναίκα αποφασίζει να γίνει μητέρα, πρέπει να αφοσιωθεί στο παιδί. Να μην τρέχει όλη μέρα σε δουλειές».

Μιλώντας στο περιοδικό «Down Town» για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αποκαλύπτει ότι «χειρουργήθηκα με οξεία περιτονίτιδα, είχα διάφορες επιπλοκές, οι ώρες ήταν κρίσιμες. Ευτυχώς δόξα τω θεό, κατάφερα και βγήκα από το τούνελ».

Οι στιγμές που πέρασε ήταν δύσκολες: «οι πόνοι ήταν αφόρητοι και αναρωτιόμουν για πόσο ακόμη θα τραβούσε… Είχα εξαντληθεί. Δεν σκεφτόμουν καν αν θα πεθάνω ή όχι…»

Δίπλα της εκτός από τους γιατρούς,και την οικογένεια της, ήταν οι “φίλοι ζωής” όπως συνηθίζει να τους αποκαλεί: «ο Σάκης Μπουλάς, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Παύλος Χαϊκάλης, ο σκηνοθέτης μου, και η παραγωγή του “50-50”».