Το στοίχημα ήταν σαφές: Αυτός που θα χάσει, θα ντυθεί αεροσυνοδός σε μια πτήση της αεροπορικής εταιρείας του νικητή.

Αυτό το στοίχημα είχαν βάλει ο Sir Richard Branson και ο Tony Fernandes τον Μάρτιο, όταν ξεκίνησαν στη F1 με τη Virgin και τη Lotus αντίστοιχα, για το ποιά ομάδα θα τερματίσει σε καλύτερη θέση. Έτσι, μόλις τελείωσε το Grand Prix του Αμπού Ντάμπι και ο Fernandes είδε ότι η ομάδα του κατέλαβε καλύτερη θέση από εκείνη του Branson, δεν έχασε χρόνο και... έβγαλε αμέσως τις μεζούρες, προκειμένου να του πάρει τα μέτρα και να του φτιάξει την κατάλληλη στολή!

Ο Sir Richard Branson θα... ντυθεί αεροσυνοδός σε κάποια από τις πτήσεις της AirAsia του Tony Fernandes στη γραμμή Λονδίνο - Κουάλα Λουμπούρ. Η ημερομηνία της πτήσης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως θα δοθεί εγκαίρως στη δημοσιότητα, αφού ο Fernandes είπε ότι εκτός από τον Branson - αεροσονοδό, εκεί θα βρίσκονται και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, κάτι που λογικά θα χρησιμοποιήσει και ο Mr Virgin σαν... διαφήμιση για τη δική του εταιρεία!

Μάλιστα, ο Tony Fernandes δήλωσε ότι τα εισιτήρια της συγκεκριμένης πτήσης θα βγουν σε δημοπρασία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις της επιλογής του Branson. Έτσι, θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στην ιστορική πτήση φίλοι και των δύο ομάδων της F1, αλλά και όσοι απλώς θα θέλουν να δουν από κοντά τον Branson με τακούνια!