Ο τρόπος γνωριμίας τους, ο έρωτας που άναψε σαν σπίθα μέσα τους και η συνέχεια... Σας παρουσιάζουμε τον θυελλώδη έρωτα έξι επώνυμων ζευγαριών της διεθνούς showbiz.

Matt Damon & Luciana Barroso

Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ στο Miami Beach, όπου εκείνη ήταν μπαρτέντερ και εκείνος πρωταγωνιστούσε στην ταινία «Stuck On You».Οι συνάδελφοι του επέμεναν να πάνε για ένα ποτό και εκείνος δέχθηκε με το ζόρι. Η διάθεση του βεβαίως άλλαξε όταν είδε τη Λουτσιάνα. Ο Ματ Ντέιμον έχει δηλώσει «Ηθικό δίδαγμα: όταν είσαι κουρασμένος και βαριέσαι σήκω και πήγαινε σε ένα μπαρ. Μπορεί να γνωρίσεις τη γυναίκα της ζωής σου».

Scarlett Johansson & Romain Dauriac

Πρόκειται για έρωτα με το πρώτο… τατουάζ! Σύμφωνα με το Glamour το ζευγάρι γνωρίστηκε στο tattoo στούντιο του Fuzi Uvtpk.

David & Victoria Beckham

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής ερωτεύτηκε τη σύζυγό του όταν την είδε σε ένα βίντεο κλιπ των Spice Girls - αν και πρωτοσυναντήθηκαν σε ένα φιλανθρωπικό event της Manchester United, το 1997. Ο ίδιος έχει παραδεχτεί ότι μόλις την είδε σκέφτηκε «Αυτό είναι το κορίτσι μου και θα το κατακτήσω. Είναι το τέλειο, αυτό που αναζητώ. Ήξερα ότι αν και αυτή με ήθελε, θα ήμασταν για πάντα μαζί».

Patrick Dempsey & Jillian Fink

Πήγε για κούρεμα και βγήκε παντρεμένος. Ο γοητευτικός ηθοποιός ερωτεύτηκε την κομμώτρια σύζυγό του όσο εκείνη τον κούρευε.

Kate Moss & Jamie Hince

Η γνωριμία τους οφείλεται όπως αναφέρει το gamos.gr στο Google. Το πανέμορφο μοντέλο δήλωσε στο Vanity «Ήμουν στο σπίτι μιας φίλης, στη Β. Γαλλία, και googlάραμε άνδρες και μόλις τον είδα εντυπωσιάστηκα από το βλέμμα του». 

Ellen Pompeo & Chris Ivery

Η ηθοποιός και ο μουσικός παραγωγός γνωρίστηκαν σε ένα παντοπωλείο. Έπειτα από 4 χρόνια σχέσης, παντρεύτηκαν.

TAGS