Στα σχόλια που έκανε πρόσφατα σε συνέντευξή του ο Σάββας Πούμπουρας για τις "Real Housewives of Athens", απάντησαν δυο εκ των πρωταγωνιστριών του ριάλιτι, η Αννίτα Ναθαναήλ και η Χριστίνα Παπά.

Ο παρουσιαστής του «Πλάκα κάνεις» χαρακτήρισε ως «σκουπίδια» το ριάλιτι αυτό και η Αννίτα Ναθαναήλ με την Χριστίνα Παππά έσπευσαν να του απαντήσουν μέσω του Star: «Πραγματικά απαξιώ να απαντήσω, γιατί η εκπομπή αυτή έχει χαρακτήρα καθαρά ψυχαγωγικό. Δε χρειάζεται να γίνεται τόσος ο σχολιασμός. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει τη γνώμη του, αλλά δε θέλω να σχολιάσω τη γνώμη του αν και εφόσον είναι η δική του γνώμη. Είναι πολύ εύκολο να είμαστε σοβαροφανείς και είναι επίσης πολύ εύκολο όταν ο καθένας μπορεί να ελέγξει τι λέει και κάνει μπροστά στην κάμερα, να μετρήσει τις κινήσεις και τις πράξεις του. Πολλοί θεωρούν ότι η αρνητική ή μη διαφήμιση κάνει καλό και κάποιοι την ασπάζονται αυτή την άποψη», είπε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Η Χριστίνα από τη μεριά της αρνήθηκε να σχολιάσει μέσα από την τηλεόραση τη γνώμη του Σάββα λέγοντας «Δεν ασχολούμαι».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupi, η ίδια είχε πληροφορηθεί  για τα λεγόμενά του μία μέρα πριν και είχε μείνει έκπληκτη. «Ένιωσε απογοήτευση, αλλά δεν θα έμπαινε ποτέ στον κόπο να απαντήσει. Θα το έκανε μόνο αν ήταν κάποιος που εκτιμούσε ή σεβόταν».