Η Ελένη Τσαλιγοπούλου μετά από μία περίοδο αποχής είναι έτοιμη να επιστρέψει στο τραγούδι και μιλάει για την ζωή της και την περιόδο που πέρασε μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι είναι ωραία γυναίκα.

Όμως τα πρώτα χρόνια που τραγουδούσε, η εταιρεία της δεν θεωρούσε εμπορικό το όνομά της, με αποτέλεσμα να της ζητήσουν να χρησιμοποιεί το “Ελενίτσα Τσαλιγοπούλου”. Κάτι που κάποια στιγμή άλλαξε και επανήλθε το Ελένη, όπως δηλώνει σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Εγώ».

Μιλώντας για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, η γνωστή ερμηνεύτρια είπε: “Πέρασα μια εποχή που ζούσα σαν καλόγρια, με πολλά κόμπλεξ.

Βέβαια ήταν και η εποχή τέτοια, που δεν επέτρεπε να κάνουμε κάποιες εξωτερικές αλλαγές, τουλάχιστον στο χώρο του τραγουδιού που ήμουν εγώ. Μεγαλώνοντας όμως είδα ότι είμαι μια ωραία γυναίκα. Και ότι είναι επίσης ωραίο να σε θαυμάζουν. Αρκεί όλο αυτό να μην “κατατροπώνει” την αληθινή αξία του ανθρώπου”.

Αναφορικά με την προβολή της προσωπικής ζωής αλλά και της οικογένειας του κάθε ανθρώπου, η ίδια αναφέρει: “Εγώ προσωπικά αναρωτιέμαι πώς αντέχουν κάποιοι άνθρωποι να το κάνουν αυτό. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Ίσως δεν μπορούμε να σκεφτούμε, δεν μπορούμε να ζήσουμε, ή να ονειρευτούμε. Οπότε ας δούμε πόσο γελοίοι είναι κάποιοι άλλοι…”.