"Αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να επιλέξω ξανά, θα διάλεγα κάτι διαφορετικό”. Οι δηλώσεις αυτές ανήκουν στον Μελ Γκίμπσον που δήλωσε πρόσφατα ότι έχει μετανιώσει για το γεγονός ότι επέλεξε το επάγγελμα του ηθοποιού. «Όταν ήμουν νεότερος υπήρχε κάτι το καινούργιο σε αυτό. Αλλά πριν περάσεις τη δεκαετία των 20 συνειδητοποιείς ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα είχες φανταστεί... Είναι ατυχές το γεγονός ότι ήμουν μόλις 21, χωρίς καμία ωριμότητα και εμπειρία, όταν έκανα την επιλογή», πρόσθεσε ο βραβευμένος ηθοποιός.

Ο ηθοποιός, που τον τελευταίο καιρό είχε απασχολήσεις τον διεθνή Τύπο με τον επεισοδιακό χωρισμό του από την Ρωσίδα καλλονή Οκσάνα Γκριγκορίεβα, δήλωσε μεταξύ άλλων και οργισμένος με τον εαυτό του για όσα είχε πει στην πρώην σύντροφο και μητέρα του όγδοου παιδιού του καθώς και  για τις αντισημιτικές ύβρεις που είχε ξεστομίσει όταν είχε συλληφθεί να οδηγεί μεθυσμένος.

Ο Μελ Γκίμπσον διευκρίνισε μάλιστα ότι ουδέποτε έχει φερθεί άσχημα σε κάποιον ή ρατσιστικά ανάλογα με το φύλο, τη φυλή, τη θρησκεία ή τις σεξουαλικές προτιμήσεις.

Πηγή: real.gr