Σήμερα η star του ελληνικού κινηματογράφου, Ζωή Λάσκαρη, έχει γενέθλια. Κλείνει τα 70 της χρόνια και νιώθει ότι διανύει την δεύτερη νεότητα της ζωής της.

Με χιούμορ και διάθεση να αστειυτεί, η μεγάλη μας πρωταγωνίστρια δημοσίευσε μια νεανική της φωτογραφία και έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο facebook:

«Άνευ σημασίας: σήμερα κλείνω τα εβδομήντα μου χρόνια. Ατύχημα που συνέβη σε πολλούς πριν απο μένα και θα συμβεί και σε πολλούς μετά απο μένα. Την ηλικία μου την γνωρίζει το άπαν σύμπαν ήδη από το 1959. Να σκεφτείς, ακόμα και αυτοί που γράφουν έντρομοι πως έγινα εβδομήντα, υπογραμμίζουν πως αυτή τη χρονιά, σε ηλικία 15 χρονών, κέρδισα στα καλλιστεία. Την ηλικία μου την γράφω όμως και εδώ στο facebook από το 2008. Με ένα απλό κλικ είναι διαθέσιμη στον κάθε αργόσχολο δίχως να κοπιάζει με έρευνες και αρχαιολογικές ανασκαφές...

...Αν σε πιάνει θλίψη με τα γηρατειά μου (συγκρίνοντας τα με τη νεότητά μου), καταλαβαίνεις πως το πρόβλημα το έχεις εσύ και όχι εγώ, έτσι;
ΥΓ: Παρακαλώ τους συντάκτες των μπλόγκ να σταματήσουν το τζάμπα μέτρημα των πλαστικών μου επεμβάσεων. Τους καθησυχάζω τώρα αποκαλύπτοντας πως έχω και εγώ (όπως η Τζόαν) συνάψει συμφωνία και μόλις πεθάνω το σαρκίο μου θα δωριστεί εξ ολοκλήρου στην Τάπεργουερ.

Χρόνια μου καλά !!!!!!!!!!!»