Με την καρδιά του γλέντησε τις άγιες μέρες του Πάσχα, ο Τομ Χανκς με την οικογένεια του, τηρώντας όλα τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας.
Ο βραβευμένος με όσκαρ ηθοποιός διατηρεί το δικό του εξοχικό σπίτι στην Αντίπαρο, την οποία επισκέπτεται αρκετές φορές τον χρόνο προκειμένου να ηρεμήσει και να συναντηθεί με τους έλληνες φίλους του, αφού έχει πλέον αναπτύξει ισχυρούς φιλικούς δεσμούς με τους περισσότερους από τους κατοίκους του νησιού.

Έτσι και αυτό το Πάσχα διασκέδασε με την καρδιά του, τραγούδησε στα ελληνικά, χόρεψε καλαματιανό και τσάμικο μαζί με την ελληνικής καταγωγής σύζυγο του, Ρίτα Γουίλσον.

Χαρακτηριστικό είναι δε ότι τη Μ. Παρασκευή ο Τομ Χανκς, ο οποίος έχει βαπτιστεί χριστιανός ορθόδοξος, κρατούσε τον Επιτάφιο κατά την περιφορά του.

Μάλιστα, ο ελληνικός τρόπος διασκέδασης φαίνεται πως έχει υιοθετηθεί πλήρως από τον διάσημο Αμερικανό σταρ, ο οποίος πήρε κάποια στιγμή του γλεντιού το μπουζούκι, εκτοξεύοντας το κέφι στα ύψη.

Μεταξύ των καλεσμένων βρίσκονταν και πολλοί Έλληνες της διασποράς, όπως η Μελίνα Κανακαρίδης, η Κορίνα Τσοπέη, καθώς και η διάσημη κοσμοπολίτισσα Ντέλα Ρούνικ.

Πηγή: newsbomb.gr