Η Δήμητρα Αιγινίτη άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για την απιστία, τον έρωτα, το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου αλλά και το χειρουργείο που έκανε πρόσφατα στο πόδι της. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, στο παρελθόν έχει βιώσει την απιστία, ενώ αποκαλύπτει ότι θέλει στο προσεχές μέλλον να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. "Ναι μου έχει συμβεί να με απατήσουν, πριν κάποια χρόνια. Τον συγχώρησα, αλλά από κει κι έπειτα, τίποτα δεν παραμένει ίδιο. Οπότε εκ των πραγμάτων κάποια στιγμή τελειώνει. Νομίζω γενικότερα, ότι πρέπει να συγχωρούμε στη ζωή μας... Δεν είμαι υπέρ του να είναι κανείς εγωιστής...Και είναι κι αυτό που είπα νωρίτερα, ότι όλοι οι άνθρωποι, μα όλοι, ό,τι κι αν έχουν κάνει στη ζωή τους, αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση τίποτα δεν παραμένει ίδιο τελικά, ύστερα από την απιστία. Οπότε κάποια στιγμή τελειώνει, γιατί δεν υπάρχει πια εμπιστοσύνη. Κάτι σπάει...Φυσική εξέλιξη των πραγμάτων είναι η οικογένεια, οπότε ναι, φυσικά και θέλω να κάνω. Κάποια στιγμή, όταν βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος θα γίνει".

Εν συνεχεία εξομολογείται ότι για εκείνη ο έρωτας είναι δημιουργία και ένα κεφάλαιο που δεν έκλεισε οριστικά στη ζωή της. "'Νομίζω ότι θα ήταν πολύ λάθος για έναν άνθρωπο να είναι κλειστός σ' έναν έρωτα. Ο έρωτας είναι ζωή!'', απαντά.

Την περίοδο αυτή η πρώην Σταρ Ελλάς αναρρώνει ύστερα από μία χειρουργική επέμβαση που είχε στο πόδι της, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες καναλιών για το ενδεχόμενο παρουσίασης μιας εκπομπής τον Μάιο.

Πηγή: t-life.gr