Η Angelina Jolie θεωρείται σίγουρα μια από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου. Το νέο της συμβόλαιο ύψους $ 10 εκατομμύρια, την φέρνει να είναι το υπ’ αριθμόν ένα μοντέλο της καμπάνιας της Louis Vuitton. Η εκστρατεία, η οποία θα είναι η υψηλότερη εμπορική συμφωνία που έγινε τα τελευταία χρόνια, εξασφαλίζει ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσόν στην 35χρονη Angelina, η οποία ακολουθεί τα βήματα της Madonna και της Jennifer Lopez.


Η Annie Leibowitz θα δώσει στη δημοσιότητα τις λεπτομέρειες της εκστρατείας εντός των επόμενων δύο εβδομάδων, ενώ η φωτογράφηση θα παρουσιαστεί στον έντυπο περιοδικό τύπο αυτό το καλοκαίρι.
Αν οι φήμες αληθεύουν, το αστέρι A-list έχει εξασφαλίσει 3 κορυφαία ονόματα για την παρουσίαση του οίκου Louis Vuitton γι΄ αυτή την Άνοιξη, τις Freja Beha Erichsen, Raquel Zimmermann και Kristen McMenamy.

Είχαν προηγηθεί αστέρια όπως η Μαντόνα και η Jennifer Lopez, αλλά και κατά το παρελθόν μεγάλα ονόματα όπως των Keith Richards, της Catherine Deneuve και του Sean Connery.

Αν και η Jolie με το σύζυγό της Brad Pitt είναι γονείς έξι παιδιών και παραμένουν πολύ απασχολημένοι, επιδεικνύουν εντούτοις ένα πλούσιο φιλανθρωπικό έργο.

Σαν πρέσβειρα καλής θελήσεως στα Ηνωμένα Έθνη η Jolie έλαβε μέρος σε μια παρουσίαση κοσμημάτων σε συνεργασία με τον σχεδιαστή κοσμημάτων Robert Procop. Τα κέρδη από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τα παιδιά θύματα πολέμου.
Η Jolie κατατάσσεται στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων ηθοποιών τουλάχιστον κατά το Forbes τα τελευταία χρόνια.
Εκτιμάται ότι θα δώσει μετά το πέρας της συγκεκριμένης καμπάνιας, το ένα τρίτο του ετήσιου εισοδήματός της για φιλανθρωπικούς σκοπούς.