Ο Θοδωρής Παναγάκος, ο παρτενέρ της Μαριέττας Χρουσαλά στο Dancing With The Stars”, ήταν καλεσμένος της Χριστίνας Λαμπίρη στην εκπομπή Super Star”.

Ο γνωστός χορευτής, που ήταν και ο περσινός νικητής ως χορογράφος τηςΈρρικας Πρεζεράκου, μίλησε ,για το live σόου της Κυριακής του Πάσχα, τις φήμες που θέλουν την Μαριέττα να αποχώρησε λόγω εγκυμοσύνης, τις σέξι εμφανίσεις κάποιων από τους διαγωνιζομένους, τις προβλέψεις του για το νικητή, όπως και αν θεωρεί κατάλληλη για κριτή την Έρρικα:

«Ήταν έκπληξη για όλους μας η αποχώρησή μας, όχι μόνο για μένα και την Μαριέττα. Και όχι, δεν αποχώρησε επειδή είναι έγκυος, το διέψευσε και η ίδια το πρωί στο “10 με 1” και μου το είπε κι εμένα όταν τη ρώτησα. Δεν περίμενα να είμαστε εμείς που θα αποχωρούσαμε τελικά, γιατί πίστευα ότι είχα κάνει μια πολύ δυναμική χορογραφία. Δε θέλω να πω ποιο ζευγάρι πίστευα ότι θα φύγει, αλλά συνήθως ποντάρουμε σε εκείνα που έχουν τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές. Δεν ξέρω ποιος είναι το φαβορί για τον τελικό, γιατί θεωρούσα πολύ δυνατά ζευγάρια και τον Γιώργο Χρανιώτη, αλλά και τον Νάσο Γαλακτερό και τελικά έφυγαν νωρίς. Ο κόσμος είναι αυτός που έχει τη μεγαλύτερη δύναμη στο παιχνίδι. Μου αρέσει ο Τρύφωνας, είναι έκπληξη στο σόου και πιστεύω ότι θα φτάσει στον τελικό. Όσον αφορά την Έρρικα, από τις γνώσεις που έχει πάρει από μένα από τη περσινή μας συνεργασία, τη θεωρώ κατάλληλη ως κριτή», δήλωσε ο Θοδωρής.

Τέλος, λόγω των αντιδράσεων που έχουν προκύψει για τις πολύ σέξι εμφανίσεις που έχουν κάνει κάποιες διαγωνιζόμενες κυρίες του σόου, και το γεγονός ότι ενδεχομένως επηρεάζεται το κοινό και ψηφίζει με βάση τις ενδυματολογικές επιλογές του κάθε ζευγαριού, ο Θοδωρής είπε: «Ναι, πολλές φορές οι σέξι εμφανίσεις μπορεί να κλέψουν την παράσταση και τις εντυπώσεις από τη χορογραφία. Ας βγουν με κελεμπίες λοιπόν, να δούμε ποιες ξέρουν από χορό».

Πηγή: star.gr