Η Ελεονόρα Μελέτη μίλησε για τον χωρισμό της και τις σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της αλλά αποκάλυψε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, εάν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο.

Η Τατιάνα Στεφανίδου βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει την παρουσιάστρια του “Πρωινού Καφέ” για το χωρισμό της με τον Γιάννη Ολιζιέρσκι, που συνέβη λίγο μετά την εμφάνισή της αυτή στην εκπομπή “Αξίζει να το ζεις”.

«Η απόφαση του χωρισμού είχε ήδη παρθεί, απλά δεν το είχαμε ανακοινώσει,το γεγονός ότι το μοιράστηκα με τον κόσμο μέσα από το blog μου ήταν κάτι που μου βγήκε αυθόρμητα, ταίριαζε με το θέμα που έγραφα εκείνη τη μέρα εκεί και γι’ αυτό το είπα”, απάντησε η Ελεονόρα και συμπλήρωσε “διατηρώ πολύ καλές σχέσεις με τους πρώην μου, άψογες θα έλεγα και αυτό συμβαίνει γιατί όταν χώρισα για πρώτη φορά από μια σημαντική σχέση που είχα, καταστράφηκα. Κι είπα ότι αυτό δε γίνεται να συμβαίνει. Είτε δε θα πρέπει να ξαναερωτευτώ στη ζωή μου ποτέ, είτε θα πρέπει να αρχίσω να βλέπω τα πράγματα λίγο καλύτερα. Κι έτσι αποφάσισα το δεύτερο”.

Η Ελεονόρα δηλώνει ότι δεν φοβάται το έρωτα, “μου αρέσει να είμαι ερωτευμένη, να ζω έντονα και με πάθος και δε θέλω να λείπει αυτό το κομμάτι από τη ζωή μου. Και μου αρέσει να δουλεύω πάνω σε μια μορφή απώλειας, γιατί μπορεί να χάσεις κι έναν άνθρωπο από τη ζωή, κάτι που είναι μέσα στο πρόγραμμα, κι αυτό. Πρέπει να έχεις άμυνες για να μπορείς να στέκεσαι στα πόδια σου, αλλά χωρίς να ταράζονται οι ισορροπίες στους άλλους τομείς της ζωής σου».

Η Τατιάνα Στεφανίδου ρήτησε την Ελεονόρα «ναι, αλλά εκείνη την ώρα δε θέλεις να τα σπάσεις όλα γύρω σου; Να γίνει χαμός;»

Η Μελέτη απάντησε «εξαρτάται και για ποιο λόγο χωρίζεις, φυσικά. Εννοείται αν ο λόγος χωρισμού είναι ότι μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι μια άλλη γυναίκα, θα τα σπάσω όλα και θα νευριάσω. Αλλά ευτυχώς μέχρι τώρα στη ζωή μου, ήμουν με ανθρώπους που δε μου είχαν δώσει τέτοια δικαιώματα. Δίνω χρόνο πάντα στη σχέση μου, περιμένω μέχρι και ο άνθρωπος που έχω απέναντι μου να είναι έτοιμος για να το συζητήσει μαζί μου το θέμα, αλλά δεν ζω σε αρρωστημένες καταστάσεις. Λύνω το θέμα επί τόπου και το αποδέχομαι. Αυτό που δεν δέχομαι με τίποτα είναι το ψέμα και να με δουλεύει ο άλλος μες τα μούτρα μου. Αυτό μπορεί να με κάνει έξαλλη και να διαλύσω το σύμπαν. Έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις με τους 3 πιο σημαντικούς πρώην συντρόφους μου και το θεωρώ μεγάλη ευλογία αυτό. Βγαίνουμε για φαγητό μαζί, πάμε για ποτό, έχουμε επικοινωνία. Και ο εκάστοτε σύντροφος που είχα στη ζωή μου ήξερε για τις προηγούμενες σχέσεις μου. Όταν είσαι ξεκάθαρος απέναντι στον άλλον, «εντάξει» άνθρωπος κι έχεις κλείσει κάποια κεφάλαια στη ζωή σου, δε ζηλεύει. Είναι θέμα εμπιστοσύνης. Άλλωστε όταν εγώ είμαι σε μια σχέση, βάζω παρωπίδες. Είμαι εκεί αφοσιωμένη και δεν κοιτάω αλλού. Ο Γιάννης με ψηφίζει στο Dancing, μου στέλνει μηνύματα στο κινητό και μου κάνει σχόλια για τις εμφανίσεις μου, με στηρίζει πολύ».

Όσο για το αν είναι ερωτευμένη ξανά, η Ελεονώρα είπε: «Είμαι μια χαρά τώρα, περνάω πολύ καλά. Είμαι αισιόδοξος άνθρωπος, είμαι νέα ακόμα και πιστεύω ότι θα ξαναερωτευτώ κάποια στιγμή. Και δεν παίρνω κατάκαρδα ό, τι κι αν συμβαίνει στη ζωή μου. Θέλω να απολαμβάνω κάθε στιγμή στη ζωή».

Πηγή: yupi.gr