current views are: 1

25 Δεκεμβρίου 2014
Δημοσίευση06:30

Σεφερλής – Τσαβαλιά: «Ο Χάρης είναι το γούρι μας»!

Συνέντευξη στο περιοδικό YOU έδωσαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά και μίλησαν για τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής τους.

Δημοσίευση 06:30’
αρθρο-newpost

Συνέντευξη στο περιοδικό YOU έδωσαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά και μίλησαν για τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής τους.

Συνέντευξη στο περιοδικό YOU έδωσαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά και μίλησαν για τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής τους, καθώς και για τον μικρό τους «πρίγκιπα» Χάρη!

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης:

– Ποια ήταν τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής σας;

Έλενα Τσαβαλιά: Όλα τα Χριστούγεννα από τη ημέρα που έμεινα έγκυος και περίμενα τον γιο μας μέχρι και σήμερα είναι όμορφα, μοναδικά… Κάθε χρόνο περνάμε και καλύτερα, νιώθω ότι δενόμαστε περισσότερο. Όμως η Πρωτοχρονιά που θα είναι χαραγμένη για πάντα στη μνήμη μας και δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ είναι αυτή του 2004 που ήμουν έγκυος στον Χάρη και ένιωσα τις κλοτσιές του στην κοιλιά… Φώναξα τον Μάρκο για ν” ακούσει κι αυτός και μείναμε για πολλή ώρα αγκαλιασμένοι. Ήταν το ωραιότερο, το πιο θεϊκό δώρο της ζωής μου.

Μάρκος Σεφερλής: Δεν είμαι γενικά των γιορτών, των δώρων, μου αρέσουν αλλά δεν τρελαίνομαι! Τα ωραιότερα Χριστούγεννα ήταν αυτά που είπε και η Έλενα, όταν την κλότσησε ο Χάρης… Βρέθηκε ένας άντρας να το κάνει! (γέλια)

– Ο Χάρης είπε ότι θέλει αδελφάκι! Το 2015 θα θέλατε να έρθει και σ’ εσάς ο πελαργός;

Μάρκος Σεφερλής: Εγώ είμαι έτοιμος, όποτε μου ‘πει η Έλενα και μου δώσει πράσινο φως θα έρθει και ο πελαργός! (γέλια)

– Ποιο είναι το γούρι σας;

Μάρκος Σεφερλής: Το γούρι μου είναι η Έλενα, γιατί είναι το στήριγμά μου, αλλά ποδαρικό στο σπίτι και στο θέατρο κάνει ο Χάρης. Έχει χιούμορ, επιμονή, έχει πάρει το πείσμα μου και την εξωστρέφεια της Έλενας. Εκεί που κάθεται μπορεί να μου πει ξαφνικά «μπαμπά σε λατρεύω»! Το παιδί μου δίνει δύναμη και το χαμόγελό του το έχω ανάγκη κάθε στιγμή!


σχετικα αρθρα